Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο ετήσιος χορός του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



Το γλέντι και η …είδηση της βραδιάς!

  Μέλη, αθλητές και φίλοι του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου στο κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο όπου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…  


  Την είδηση της βραδιάς την έδωσε ο προπονητής της Γυναικείας Ομάδας ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Νίκος Γιώσκος καθώς αποκάλυψε πως ο πρώτος «μεγάλος χορηγός» του Συλλόγου για το 2013, θα είναι ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

11 σχόλια:

  1. και για το 2012 ηταν μεγαλος χορηγος ο θεοδωριδης.το ειπε ο προεδρος χατζης περικλης και ο γιωσκος νικολαος.και ο λοβατσης απο οτι ειπανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΔΣ του Αμύντα θα πρέπει να διευκρινήσει τι θα πει "μεγάλος χορηγός", ποιο ποσό καθορίζει αυτή τη θέση και τελικά τι χρήματα αναγνωρίζει το ΔΣ για να δεχθεί να δώσει αυτό το τίτλο.

    Αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Γιώσκος ανέφερε ως πρώτο χορηγό του 2013 τον κ. Θεοδωρίδη και όχι ως μεγάλο χορηγό του για το 2013. Επίσης ο πρόεδρος είπε για χορηγό του Αμύντα και όχι μεγαλό χορηγό τον κ. Θεοδωρίδη που όντως ήταν για το 2012.

    Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μεγάλος χορηγός του Αμύντα είναι πρώτα οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του και δεν είναι λίγοι αυτοί και μετά τα πολλά καταστήματα της περιοχής του Αμύνταιου και του Δήμου γενικότερα, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Θεοδωρίδη.

    Να μην ξεχνάμε και το Δήμο όπου όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου τις έχει στηρίξει είτε αυτόνομα ως Δήμος είτε σε συνδιοργάνωση με την ΔΗ.Κ.Ε.Α. Παράλληλα φυσικά και ο Αμύντας στάθηκε παντού στο ύψος του εκπροσωπόντας το Δήμο όπου δραστηριοποιείται (handball, χωροδία, χορευτικά και λοιπά τμήματα).

    Χρόνια Πολλά σε όλους και εύχομαι στο ΔΣ του Αμύντα καλή δουλειά και για το 2013 λειτουργώντας με ανιδιοτέλεια και με πρόθεση προσφοράς στο τόπο και μόνο. Να συνεχίζει δηλαδή να κάνει καλά αυτό που ξέρει εδώ και χρόνια να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααααχχ γέλασα!
    Κοιτώντας την πρώτη φωτογραφία πάνω δεξιά, βλέπω τον κ. Θωμαίδη, την ώρα που μιλάει ο κ. Γιώσκος να έχει πάρει ένα ύφος του στυλ: "Μα τι λέει αυτός ο μαλάκας τώρα"...
    Πάντα τέτοια ρε παιδιά να ανεβάζετε!
    Και πάντα τέτοιες πόζες να παίρνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι εχουν το θαρρος και περνουν ποζα επειδη ασχολουνται με τα κοινα,εσυ τι κανεις ρε ανωνυμε12.33 ;;;εισαι τοσο ασχημος οσο η ψυχη σου και ντρεπεσαι γι αυτο;;;

      Διαγραφή
    2. Προς διευκρίνηση θα ήθελα απλά να αναφέρω πως με τον κ. Γιώσκο η συνεργασία μας στα πλαίσια της ορθής και αποτελεσματικής λειτουργίας των τμημάτων χειροσφαίρισης είναι άριστη. Η εμπειρία του είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, η αγάπη του για το άθλημα παράδειγμα προς όλους και αυτό το σέβομαι πάρα πολύ. Ως έφορoς των τμημάτων χειροσφαίρισης του Αμύντα λοιπόν τον στηρίζω στις εισηγήσεις στα ΔΣ του συλλόγου και κρίνω υπερπολύτιμη την προσφορά του όχι μόνο του ιδίου αλλά και των υπολοίπων μελών της επιτροπής του handball.

      Για να μην μένουν λοιπόν υπονοούμενα, η απάντηση αυτή δίνεται γιατί προσωπικά δεν μου άρεσε το επίθετο που χρησιμοποιείται μέσα στα εισαγωγικά και δεύτερον, δεν αντιλήφθηκα το σκοπό του σχολίου.

      Καλή Χρονιά σε όλους.

      Χρήστος Θωμαΐδης
      Γ.Γ. Ε.Σ. Αμύντα
      Έφορoς Τμημάτων Χειροσφαίρισης

      Διαγραφή
  4. "Χρόνια Πολλά σε όλους και εύχομαι στο ΔΣ του Αμύντα καλή δουλειά και για το 2013 λειτουργώντας με ανιδιοτέλεια και με πρόθεση προσφοράς στο τόπο και μόνο. Να συνεχίζει δηλαδή να κάνει καλά αυτό που ξέρει εδώ και χρόνια να κάνει. "
    Αυτό το "με ανιδιοτέλεια" τι το ηθελες τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Θωμαΐδης ρε μαλ;΄΄΄΄΄έχει τα ᨨ¨¨¨¨ και κοιτάει όπως θέλει. Εσύ τί σκατά μπορείς να κάνεις εκτός από το να γράφεις ανώνυμα και να φοράς φερετζέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8;56 Π,Μ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πλάκα έχετε όλοι σας. Εγώ έγραψα για κάτι που μου φάνηκε αστείο (η πόζα του κ. Θωμαιδη) χωρίς να επιτηθεμαι ούτε στον κ. Θωμαιδη ούτε και στον κ. Γιώσκο.
    Αποδείξατε όμως ότι ο κ. Θωμαιδης ΔΕΝ έχει χιούμορ ούτε επώνυμα ουτε και ανωνυμα, όπως δεν έχουν ούτε και κάποιοι άλλοι.
    Αλλα το χειρότερο είναι ότι ήρθαν και εδω οι ανόητοι από τους ανάποδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μείνω στο γεγονός ότι πραγματικά η πρόθεσή σου ήταν η στιγμιαία πόζα όπως καταγράφηκε στο φακό. Πραγματι ήταν αστεία. Δεν κατάλαβα όμως αυτή την πρόθεση.

      Επιπλέον σου αναφέρω ότι δεν γράφω ανώνυμα, όσο δύσκολο και αν σου είναι αυτό να το πιστέψεις.

      Καλή Χρονιά

      Χρ. Θωμαΐδης

      Διαγραφή
  8. Αφου λοιπον το εγραψες για χιουμορ γιατι δεν εβαλες και το ονοματακι σου;;;;Ο Θωμαιδης μπορει να μην εχει χιουμορ,αλλα και εσυ μαλλον δεν εχεις αξιοπρεπεια.Οσο για το αν ηρθαν οι ανοητοι απο τους αναποδους, μαλλον εβαλες και εσυ το χερακι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.