Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Αστυνομοκρατία στη Θεσσαλονίκη – Χιλιάδες κόσμου αποδοκιμάζουν τους επίσημους!



Παρήλασαν και οι διαδηλωτές…
  Μέρες… εφταετίας ζει η Θεσσαλονίκη με αφορμή τους τριήμερους εορτασμούς που έχουν κάνει την πόλη αγνώριστη!
Κάγκελα και αστυνομία παντού το ελικόπτερο περιπολεί πάνω από τα κεφάλια των πολιτών ενώ από τα μεγάφωνα ακούγονται εκκωφαντικά τα εμβατήρια…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Παρά τα μέτρα χιλιάδες είναι οι πολίτες που έχουν κατακλύσει το κέντρο της πόλης και όπως μας μεταδίδουν από τη Θεσσαλονίκη, τα συνθήματα καταφέρνουν να υπερκεράσουν τα εμβατήρια που  παίζουν στο τέρμα από τα μεγάφωνα!
Το σύνθημα που κυριαρχεί είναι το: «Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ». Οι χιλιάδες αστυνομικοί έχουν παραταχθεί μπροστά από τα κάγκελα που αποτρέπουν την είσοδο του κόσμου πέριξ των επισήμων, ενώ πριν από λίγα λεπτά διμοιρίες των ΜΑΤ και της αστυνομίας έκαναν κλοιό και από τη μέσα πλευρά των κιγκλιδωμάτων, μπροστά στον αγανακτισμένο κόσμο.
  Τέλος, διαδηλωτές που θέλησαν να διατρανώσουν την αντίσταση στα κυβερνητικά μέτρα και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώθηκαν στην Τσιμισκή, κατάφεραν και έκαναν τη δική τους παρέλαση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη!
Οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα του κόσμου συγκλονίζουν την πόλη...

1 σχόλιο:

  1. ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ http://taxalia.blogspot.com/2012/10/blog-post_7891.html ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.