Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Οι συνέπειες της επιστροφής...

Όταν ο Έλληνας συνέλθει από το hangover και ανακτήσει τις αισθήσεις του, θα μπορέσει να καταλάβει τη μεγάλη απάτη που έστησαν εις βάρος του!
Θα καταλάβει πως:
Αντί για το «απάνεμο λιμάνι» που του υποσχέθηκαν, βρέθηκε να ζει σε συνθήκες Τιτανικού!!!
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ… (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)!!!

Με ανεργία που καθημερινά καλπάζει
Με μισθούς πείνας
Με χρεοκοπημένες επιχειρήσεις
Με συνεχόμενες αυξήσεις προϊόντων βασικής ανάγκης
Με απανωτούς φόρους που διεκδικούν βραβείο ευρεσιτεχνίας
Με πληθωρισμό που τρέχει ανεξέλεγκτα
Με ανύπαρκτη "μεσαία τάξη"
Με μετανάστευση σε ποσοστά δεκαετιών '50 και '60
Με πρωτοφανή ανασφάλεια
Με το φασισμό και το ρατσισμό σε έξαρση
Με κατάθλιψη που υπερβαίνει κάθε πρόβλεψη
Με μαθητές που λιποθυμούν στα σχολεία
Με ανθρώπους που τρέφονται από τα σκουπίδια
Με με με...
...και τότε θα φωνάξει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ

ΘΕΛΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!

7 σχόλια:

  1. Αυτά ρε Στέλιο να τα δείξεις στον μνημονιακό συνεργάτη σου,το γιατρό.Τον πασοκολάγνο και φανατικό υποστηρικτή του χαρατσιού.Άντε καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον γιατρό άφησέ τον ήσυχο ανώνυμε των 7:34.Είναι καθαρός και συνεπείς στις ιδέες του.Δεν πήδηξε απο το καράβι σαν τα άλλα ποντίκια για να γίνει όψιμος ψευτοαριστερός.Οσο για σένα γράψε μας το όνομά σου και θα καταλάβουμε τον ρόλο σου τώρα και στα χρόνια της Πασοκοκατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τον γιατρό άφησέ τον ήσυχο".Θυμίζει έντονα το "θα γίνει μακελειό όποιος πειράξει τον Παπανδρέου" του σύντροφου Λοβέρδου.Πάντα υπεράνω κριτικής οι σοσιαλισταράδες.Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.Σκύβω κι εγώ ραγιάδικα το κεφάλι,να γίνω αρεστός στο γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ επιμένω,σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από την φούστα της ανωνυμίας και εγώ θα σου πω πόσο μεγάλος αγωνιστής του μνημονίου είσαι τώρα και τα τελευταία 10-20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις επάλξεις και τα μετερίζια του αγώνα με τον Ανδρέα,τις εποχές
      των ζιβάγκο και τις ζειμπεκιάς,την Ελλάδα στους Έλληνες,τώρα
      πλάι πλάι με τους Βορίδηδες και τους Μανωλίδηδες στο ¨Η Ελλάδα στους Γερμανούς".Συμφωνώ
      απόλυτα με τον συνήγορο του γιατρού(αν και υποψιάζομαι είναι ο ίδιος ο γιατρός).Καθαρός και συνεπής(και όχι συνεπείς να διορθώσω)στις ιδέες του.

      Διαγραφή
  5. Βλέπω φίλε αγωνιστή Γερμανοφάγε συνεχίζεις την τακτική φούστα μπλούζα γιατί σε εκφράζει απόλυτα.Αφού οι διαφορές σου με τον γιατρό είναι πολιτικές γιατί δεν του τις λές κατάμουτρα παρά κρύβεσαι στην ανωνυμία. Οσο για τα ορθογραφικά λάθη συγνώμη που προσβάλαμε την αισθητική σου αλλά δεν είμαστε όλοι των κολλεγίων και των (φτού)Ευρωπαικών πανεπηστημίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φούστα μπλούζα.Ευρηματικά και εύστοχα επιχειρήματα βλέπω γιατρέ.Αντί να σκύψεις το κεφάλι και να αναγνωρίσεις,έστω και τώρα στα γεράματα,τα ανομήματα και τα αίσχη της παράταξής σου,επικεντρώνεσαι στα δευτερεύοντα.Ανωνυμία και τρίχες κατσαρές.Πάντα η εξουσία αυτό το άλλοθι χρησιμοποιούσε.Στο δια ταύτα.Εγκληματήσατε(και συνεχίζετε να το κάνετε)σε βάρος του λαού?Απάντησε.Με ¨καθαρότητα"και "σαφήνεια" αν θέλεις.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.