Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κλειστό το Σχολείο στο Ξινό Νερό για συμπαράσταση στις πανφλωρινιώτικες κινητοποιήσεις…



«Ψωμί, παιδεία, πετρέλαιο στα σχολεία»…
  Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6/θ Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ξινού Νερού, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στο Νομό Φλώρινας σχετικά με την απαράδεκτη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, έκλεισε συμβολικά το Δημοτικό Σχολείο Ξινού Νερού, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

  Με επιστολή που υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ., η Πρόεδρος Άρτεμις Μουσμούλα και η Γραμματέας Γεωργία Ολίδου, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ευελπιστούμε οι κινητοποιήσεις αυτές να ευαισθητοποιήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να κατανοήσουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η τοπική κοινωνία με την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση, ιδιαίτερα τώρα που ο χειμώνας είναι προ των πυλών».


3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ...20000 ΕΥΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως το έκλεισαν επειδή δεν έχει ο δήμος να βάλει πετρέλαιο?Λέω μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα κ.διευθυντά του σχολείου είναι ότι δεν είχε πετρέλαιο και όχι κάτι άλλο.Πως μπορεί ο δήμος να κάνει εκδήλωση των χιλιάδων ΕΥΡΩ και δεν μπορεί να βάλει λίγο πετρέλαιο?Αν περιοριστούν οι αλόγιστες σπατάλες όλα θα πάνε καλά!Το κράτος μπορεί να έκανε περικοπές,αλλά για τα σχολεία δίνη,αρκεί να γίνει καλό κουμάντο.Τα αυτοκίνητα του δήμου που κουβαλάνε όλη μέρα,αλλά και την νύχτα σε προσωπικές συναντήσεις,(ταβέρνες,καφετέρειες,SUPER MARKET,κ.λ.π.)και καίνε το πετρέλαιο του δήμου ποιός τα πληρώνει?Που τα βρίσκουν τα χρήματα?Ας ξυπνήσουμε λοιπόν και όλα θα είναι πολύ καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.