Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Εθελοντική εργασία από τον ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου…

Δράση καθαρισμού της περιοχής «Πευκάκια» στο Αμύνταιο (ΒΙΝΤΕΟ)…

  Το πρωί του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2012, τα μέλη της Διοίκησης, αθλητές και προπονητές του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου, με την βοήθεια και συμπαράσταση της Δημοτικής Κοινότητας και του Δήμου Αμυνταίου, προχώρησαν σε μια πράξη που
αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί ως παράδειγμα προς μίμηση για τους πολίτες αλλά και για άλλους συλλόγους και οργανωμένες ομάδες, καθώς ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν εθελοντικά μια από τις ομορφότερες περιοχές του Δήμου Αμυνταίου, την τοποθεσία «Πευκάκια» στο Αμύνταιο.  Ένα μέρος που εγκαταλείφθηκε εδώ και καιρό και αποτελούσε πηγή απόθεσης απορρημάτων…
  Μάλιστα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Λευτέρη Τσαμπασίδη, η περιοχή αυτή «υιοθετήθηκε» από τον Σύλλογο και θα καθαρίζεται ανά περιόδους, ώστε να αποτελεί έναν ανθρώπινο χώρο ξεκούρασης και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, «ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ,στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Αμυνταίου»

3 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι; Σε αυτή την ψηφοφορία για τον καλύτερο Δήμαρχο που έχετε βάλλει ψηφίζουμε ή για τον χειρότερο; Γιατί με την σειρά πρώτος και δεύτερος είναι οι δύο χειρότεροι αυτή την στιγμή...χαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμφίβολα έγινε κάτι το υπέροχο.Τέτοιες δράσεις καλά θα είναι να γίνοντε από όλους μας!Μάλιστα την στιγμή που αδρανεί ο δήμος Αμυνταίου.πρέπει να παίρνει ο δημότης στα χέρια του τα προβλήματα.Παιδιά αυτή η χ΄ώρα πάσχει από βούληση του δήμου και του δημάρχου του.Δεν έχει παραιτηθεί μόνο πρόεδρε της δημοτικής ενότητας Αμυνταίου,αλλά δεν δίνουν σημασία!Μακάρι να βρεθεί ανταπόκριση και από άλλους φορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝ ΓΡΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ!!!!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.