Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Δουλειά το Σαββατόβραδο» με τον Αντώνη Τραβόλτα…


Τόσο γελοίο! Τόσο! 
Δακρύσαμε ρε antonis!
  Θέλεις απλά να μας πείσεις για την εργατικότητά* σου, ή και να μας προετοιμάσεις για τα «αναπτυξιακά» σκλαβοπάζαρα που συμφώνησες;
  Πάνε να μας τρελάνουν οι επικοινωνιολόγοι του Σαμαρά! Τον πήγαν βόλτα το πρωί με κάζουαλ ντυσιματάκι στο Μαξίμου να περάσουν το μήνυμα ή ότι ο πρωθυπουργός δουλεύει! Η ότι τα μέτρα που έρχονται ...απαιτούν και δουλειά το Σάββατο και δείτε ο πρωθυπουργός δουλεύει πρώτος και τα Σάββατα!
  Μάλιστα, τυχαίως ήταν εκεί και οι κάμερες όπου έσπευσε να κάνει την βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση «ότι δεν υπάρχουν Σάββατα»! Γενικώς μας δουλεύουν.
  Ήδη στο Χόλιγουντ το ξανασκέφτονται να ξανά γυρίσουν την πασίγνωστη ταινία «Πυρετός το Σαββατόβραδο» με τον Αντώνη Τραβόλτα! Αλλά ως «Δουλειά τα Σαββατόβραδα»!
  Η δε ημεδαπή αοιδός Άντζελα να μελοποιήσει εκ νέου το «φωτιά στα Σαββατόβραδα ...αυτοί που μείναν μοναχοί να μην ξανά αγαπήσουν» ως «δουλειά τα Σαββατόβραδα ...αυτοί που μείναν άνεργοι να μην ξανά δουλέψουν»!
  Κάποιος να ξεκουράσει τον Αντωνάκη ρε παιδιά!!!

* (στα 61 του είπε να προσποιηθεί ότι δουλεύει... Πόσο θλιβερό!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.