Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Και νέα μεταγραφή από τον «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου…



Ο Γιώργος Πετρίδης, στις ΕΛΠΙΔΕΣ Πάτρας…
  Με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Αχαΐας γνωστοποίησε την μεταγραφή του τερματοφύλακα Γιώργου Πετρίδη από τον  Αμύντα Αμυνταίου, ευχαριστώντας παράλληλα τους παράγοντες του ιστορικού σωματείου για την επίτευξη της συμφωνίας.

  Ο Γιώργος Πετρίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αμύντα Αμυνταίου, έλαβε μέρος σε τελική φάση της κατηγορία Παίδων, ενώ προωθήθηκε και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
  Ο 18χρονος αθλητής – φοιτητής βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και αναμένεται να δώσει το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση του ανδρικού τμήματος που είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη βδομάδα.
  Οι «Ελπίδες» Πατρών, συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α2 από το οποίο υποβιβάστηκαν με δραματικό τρόπο την τελευταία αγωνιστική της χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Έτσι ο πρώην τερματοφύλακας του Αμύντα, εκτός από το Εφηβικό πρωτάθλημα θα αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής.
  Ο νεαρός γκολκίπερ λίγες ώρες μετά την μεταγραφή του δήλωσε στο σαιτ του Αμύντα:
  «Ο Αμύντας έχει αποδείξει ότι αποτελεί διαχρονική αξία στο χώρο του χάντμπολ, ακόμα και εδώ στην Πάτρα οι άνθρωποι της νέας μου ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά την πορεία του Αμύντα στο άθλημα, γεγονός που με  έκανε να αισθανθώ υπερήφανος  για την ομάδα που κέρδισε το ενδιαφέρον και την αγάπη μου.
  Οι Ελπίδες Πάτρας είχαν πολλά άτυχα αποτελέσματα την περσινή σεζόν, με αποκορύφωμα αυτό της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου που τους στέρησε την παραμονή στην Α2.  Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου τόσο στο ηλικιακό πρωτάθλημα όσο και σ’ αυτό των Ανδρών.
  Εύχομαι στους παίκτες και τους ιθύνοντες του Αμύντα καλή αγωνιστική χρονιά!»

9 σχόλια:

  1. Ισως απο τους καλύτερους τερματοφύλακες που έβγαλε ο Αμύντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσα ματσάκια εχει στο βιογραφικό για να κρινουμε αν ειναι καλος

      Διαγραφή
  2. καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία με τη νεα σου ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι πάρε δώσε είναι αυτό στον Αμύντα, μαλλον το πήραν ζεστα το θέμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταστείτε οι ομάδες της επς Φλώρινας να δημοσιοποιούσαν τις μεταγραφές τους ,θα είχε βουλιάξει το ιντερνέτ.

      Επίσης ο τίτλος του άρθρου είναι για γέλια ,δεν πήγε καλύτερη ομάδα,σε χειρότερη από τον Αμύντα πήγε μια κατηγορία παρακάτω και αυτό λόγω μετακόμισης για σπουδές στη μιναρουπολη.

      Διαγραφή
    2. Αδέκαστε δεν βλέπω να είσαι καλά ενημερωμένος για το χώρο, χρειάζεσαι περισσότερο μελέτη, πρίν ξαναθυμηθείς να ασκήσεις κριτική.
      Οσο για το οτι οι ομάδες της ΕΠΣ δεν έχουν δημοσιεύσει τις μεταγραφές τους στα σαιτ, οφείλεται μάλλον στο γεγονός οτι δεν υπάρχει άτομο που να μπορεί να συντάξει ενα άρθρο ή ότι περιμένουν απο άλλους να ασχοληθούν με τα του οίκου τους.
      Αντε καλή αγωνιστικη σεζόν στους
      -3...-5....-8....-11....-15....αργεί να ρθεί η άνοιξη!

      Διαγραφή
    3. Απλώς δεν είναι αξιομνημόνευτο γεγονός όσο και αν προσπαθείς να τα παρουσιάσεις όπως και οι λοιπές μεταγραφές που έγιναν στα τμηματα χαντμπολ και χρησιμοπειήθηκαν λέξεις τύπου πάταγος κτλ.

      Όσο αναφορα τα - γιαυτο το ποδοσφαιρο ειναι άθλημα για ανδρες όπως επίσης ,παίξε σε πρωτάθλημα με 5 ,6 ομάδες

      Διαγραφή
    4. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α2, ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 1η ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΕΛΑΣΕΙ/ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

      ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!

      Διαγραφή
  4. Συνχαρητιριαα και καλη σταδιοδρομια!Με πολλες νικες!!Προσεχε γιατι τα παραπανω σχολια δεν ειναι τιποτα,παρα μονο ζηλια....εχεις να συναντησεις παρα πολλες τετοιεσ κριτικες σε ολους τους τομεις της ζωης σου!!Απλα αγνοησετε και κυνηγα με αφωσιωση το στοχο και τα ονειρα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.