Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αστυνομικοί του μεροκάματου, πανηγυρίζουν για τα έργα τους με τα γκλοπ υψωμένα!!!


  Οι …πένητες(!) αστυνομικοί των 700 και 800 ευρώ, έδειξαν για μια ακόμα φορά με προκλητικό τρόπο το σκληρό πρόσωπο του υπηρετικού προσωπικού των νεοταξιτών συγκυβερνώντων. 
  Και μετά ζητούν οι συνδικαλισταράδες της ΕΛ.ΑΣ. να τους υποστηρίξουμε!!! Όχι, δεν θα πάρουμε! Κανένας οίκτος. Να πεθάνουνε στην πείνα, όπως όλος ο κόσμος του τίμιου μεροκάματου. Όπως όλοι μας! Τελεία και παύλα. 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, τι κάζο τους κάνει ο κόσμος με το ρυθμικό «εν –δυό»!!!
  Θαυμάστε τους. Στη φωτό οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, που μόλις έχουν καταστείλει την πορεία χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, φοιτητών, νέων, με το μεγάλο «ντου» στις σημερινές διαδηλώσεις των εργαζομένων, σηκώνουν τα γκλομπ πανηγυρίζοντας για τα έργα τους.

  Όπως πανηγυρίζουν συμμορίες του δρόμου μετά την επικράτησή τους σε οδομαχίες, έτσι και οι ΜΑΤατζήδες της ομάδας με τον κόκκινο ρόμβο στα κράνη σηκώνουν πανηγυρικά τα γκλομπ πάνω από τα λάφυρα του μένους τους, τα πεσμένα πανό που άφησαν πίσω τους οι διαδηλωτές.
  Ας κορνιζάρουν τη φωτογραφία αυτή, λοιπόν, μαζί με δεκάδες άλλες όπου χτυπούνε, κλωτσάνε, ματώνουν κόσμο που βγήκε στο δρόμο για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.
  Ας τους χαίρονται και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. κ. Δένδια, ιδού ο στρατός σας.



4 σχόλια:

  1. φιλε στελιο μπραβο για τις αποψεις σου περι αστυνομικων ευγε σου αν ομως βρεθεις στα δυσκολα αστυνομια θα καλεσεις εσυ δηλαδη τι θα εφτιαχνες στη θεση τους αν ησουν ενα παιδι 20-21 χρονων δε θα εκτελουσες διαταγες? θα προτιμουσες ολες οι θυσιες σου και το διαβασμα ετων να πανε χαμενα? μου κανει εντυπωση που δεν λες κατι για τους κουκουλοφορους που ρημαζουν τα μαγαζια του κεντρου ρωτα τους συναδελφους σου στην αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη, απαντώ μόνο για τον λόγο ότι είσαι ευγενέστατος…
      Λοιπόν, αναφέρομαι σε «βάρβαρους» που υπηρετούν στην Αστυνομία, όπως «βάρβαρους» θα συναντήσεις σε όλα τα επαγγέλματα! Δυστυχώς η μπάλα, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, τους πιάνει όλους (προς γνώσει και συμμόρφωση φυσικά των θιγομένων).
      Οι συγκεκριμένοι 20άρηδες λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν κατατρόπωσαν «κουκουλοφόρους», αλλά απλούς πολίτες, που βγήκαν στον δρόμο να απαιτήσουν τα αυτονόητα. Να μην τους κλέψει ο κάθε δωσίλογος τον ιδρώτα τους. Κάτι που πριν λίγες μέρες απαίτησαν με διαδηλώσεις, μαζί με άλλους κλάδους και οι Αστυνομικοί. Βαρέσανε στο ψαχνό, οικογενειάρχες, εμπόρους, υπαλλήλους, φοιτητές, νοικοκυρές, τέλος πάντων εργαζόμενους και μεροκαματιάριδες σαν κι αυτούς!
      Και όπως βλέπεις στην φωτογραφία, πανηγυρίζουν γιατί έδειραν αυτούς και όχι «κουκουλοφόρους» μπαχαλάκηδες. Πανηγυρίζουν σαν τις συμμορίες των δρόμων μετά την επικράτησή τους σε οδομαχίες… αυτό με ενόχλησε και τίποτε άλλο.
      Γιατί, ναι, έχεις δίκιο, στην ανάγκη θα καλέσω την Αστυνομία. Και παρ’ όλες μου τις αντιδράσεις και διαφωνίες για την τακτική που εφαρμόζουν, σε πληροφορώ ότι έχω ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις (και φιλίας θα έλεγα) με πολλούς που υπηρετούν στο σώμα αυτό. Και όταν κάνουν συνειδητά την δουλειά τους (αυτό έχει πολλές ερμηνείες), τους βγάζω το καπέλο. Στο ξαναλέω, αναφέρομαι στο σάπιο κομμάτι τους, που πρέπει οι ίδιοι να απομονώσουν…
      Όπως και στις διαδηλώσεις (σε όσες ήμουν) προσπαθούσαμε να απομονώσουμε τους βαλτούς –και ξέρεις από πού- «κουκουλοφόρους» μπαχαλάκηδες, που κάναν τα πάντα για να τις καπελώσουν. Και δυστυχώς, πάντα πετυχαίνουν τον σκοπό τους. Εκεί, ρίχνω πάλι το άδικο στην Αστυνομία, γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τους εντοπίσει. Όμως, όμως…

      Διαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:12.....ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ Κ..Ο ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA ANAΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΚΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ, ΟΣΟΙ(ΑΝ) ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΜΙΚΡΟΙ...(ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ...ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ...ΑΠΙΘΑΝΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.