Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…


  Mετά τις Πετρούλα Πετράκου (ΓΕ Βέροιας), Ειρήνη Ηλιάδου (Άρης Νίκαιας), Άρτεμις Πιπερίδου (Ελπίδες Δράμας), Ελένη Τσιρνάρη (Μακεδονικός Θεσ/νίκης), Πανδώρα Κόρρα (Εθνικός Κοζάνης) Θάλεια Μπάντη (ΑΡΗΣ), Ευαγγελία Κώττα (ΑΡΗΣ) και  Βενετία Χατζή (ΠΑΟΚ) η Χριστίνα Μαρκοπούλου γίνεται η 9η  κατά σειρά αθλήτρια στην ιστορία του Αμύντα που μετεγγράφεται σε σύλλογο της Α1, καθώς από την νέα σαιζόν η 20χρονη πλει μεικερ θα αγωνίζεται με τα φανέλα του ΠΑΟΚ, με την ομάδα της συμπρωτεύουσας να έχει βλέψεις ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
  Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής οι ιθύνοντες του Αμύντα εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επίτευξη της συμφωνίας με ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στο χώρο, εκθείασαν το ήθος και τις δυνατότητες της αθλήτριας και τόνισαν τις μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιστορία και το όνομα του συλλόγου, στις οποίες οφείλουν να ανταποκριθούν κάτω από  δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
  Από την πλευρά της η πρώην παίκτρια του Αμύντα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσ/νίκης σημείωσε: "Ο Αμύντας Αμυνταίου αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Ιστορία της Ελληνικής χειροσφαίρισης, κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του χάντμπολ γι’ αυτό και είμαι υπερήφανη που αποτελώ κομμάτι του συλλόγου.
  Πλέον ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, το κλίμα σε πρώτη φάση είναι πολύ καλό, το ρόστερ ύστερα και τις τελευταίες προσθήκες είναι πλήρες, γνωρίζω επίσης ότι κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα και την στηρίζει με κάθε τρόπο, ανυπομονώ να παίξω και να δώσω το καλύτερο μου εαυτό".

21 σχόλια:

  1. Μπράβο κορίτσαρε, καλή επιτυχία στη νεα σου ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάθε στη Στρατακη λίγη μπάλα...χριστινάρα χριστινάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα τα λάχανα....τετοιες εχουμε ενα καρο σε αμυντα και φιλώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά το πως εγινε αυτη η μεταγραφη, ούτε ο θεός ο ίδιος το ξέρει ή μηπως το ξέρει;
    ε δεσποινής Μαρκοπούλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά πότε είχε μαύρη ο Αμύντας.....απο που ξεφυτρωσε αυτο εύρημα.....δεν ξερω απο χαντμπολ αλλα απο εμφανιση δεν λεει και πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΩΤΙΣΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμυντα γερά γερά πρωτάθλημα ξανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GIA AUTON TON LOGO KYRIOI O TOPOS MAS DE 8A PAEI POTE MA POTE MPROSTA 7 SXOLIA K TA 5 HTANE KAKIEEES AUTRO EINAI ELEHNO K TRISA8LIO ZHLEYOUNE MIPWS MERIKOI? KALH EPITYXIA STIN KOPELARA MAS NA ANEVEI OSO TIS AKIZEI K AS EINAI K KITRHNH K MPLE K KOKKINH AKOU LEEI O ALLOS LIGO MAURH K APO EMFANISH DE LEEI K POLLA GIA MONTELO 8A PAEI RE ..??? META GT O TOPOS EINAI PISW....AYTA EINAI TA XALIA MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που πάει μωρέ το κοριτσάκι, θα την φάνε λάχανο στον ΠΑΟΚ, την βλέπω μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Αντε παοκαρα πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H 9η αθλήτρια που μεταγράφεται σε ομάδα της Α1 ,λες και έχει πολλές κατηγορίες το άθλημα ,Α1 & Α2 άλλα λόγια να αγαπιώμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το καλύτερο κορίτσι του Αμυνταίου, αξιζε εκει που πήγε πικροχολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα την παίκτρια , που θα την κάνουμε και φίρμα, πόσα χρόνια έχει να παίξει χαντμπολ, ούτε που θυμάται και αυτή, παίκτρια σαν την Στρατάκη και την Βαφειάδου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.Τώρα το πώς πήρε μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ας μας απαντήσει ο κ. δημοσιογράφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο Αμύντας Αμυνταιου είναι τεκμηριωμενα το πιο επιτυχημενο σωματείο στο Νομό.....οσο για αυτους που χλευαζουν τις 9 μεταγραφες στην Α1 ....εγω λεω οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι φυσιολογικό τα αποτυχημένα κοριτσάκια και συγγενείς τους να βγάζουν κακία. Ότι και να γράψετε η κοπέλα μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ. Εσείς συνεχίστε να μιζεριάζετε.

    Καληνύχτα. Ίσως σε κάποιο όνειρό σας να την φτάσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λογικό να μιλάτε έτσι για την κοπέλα..Η κοπέλα μπορεί να είχε μέσων αλλά και τα κορίτσια που έχουν αναφερθεί προηγουμενοσ αυτές και αν είχαν όσο και να μιλάτε για αυτές!Ο 11:40 έχει απόλυτο δίκιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Χριστίνα είναι καλή αθλήτρια, πιστεύω οτι αν τις δοθούν οι ευκαιρίες θα αποδείξει οτι αξίζει να είναι παίκτρια του ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας τα βλέπoυν οι τοιπικοι παράγοντες που ασχολούνται με το άθλημα ,με ένα ποσό των 15-20 χιλιάδων ευρώ το χρόνο θα μπορούσαν και οι 2 ομάδες του δήμου να βρίσκονται στο προσκηνιο αγωνιστικά και όχι να αφήνουν τις παίχτριες τους να φεύγουν χωρίς καν ανταλλάγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι να πεις μωρέ,Φιλώτας και Αμύντας εχουν γίνει κομπάρσοι στη Δυτική Μακεδονία. Ειδικά ο πρόεδρος του Φιλώτα αντι να ενισχυσει την ομάδα μας με την Κατερινα και την Νάνσυ,δεν θελησε να τις θυσιασει για τι καλο της ομάδος. Απο την άλλη ο Αμύντας κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού χωρίς ουσία....Εγώ πάντως δεν θα ξανασκοτωθώ στο γήπεδο, για να κανουν φιγουρα ο Στρατάκης, ο Γιώσκος, ο Θεοχαρίδης και η Λιότσικα.....μονο το χαβαλε μας girls......Aν ποτε καποιος συλλογος σκεφτει να ασχοληθει σοβαρα τοτε το ξανασυζηταμε!

      Διαγραφή
    2. Δίκιο έχεις σε οσα λες αλλα πιστεύω οτι δεν φταίει τόσο ο πρόεδρος του Φιλώτα για την μη επιστροφη των 2 κοριτσιών όσο το οτι η Νάνσυ κ η Κατερίνα εχουν ανεβει πάνω στο καλάμι κ δεν λένε να κατέβουν. Ομως ο καιρός εχει γυρίσματα 4:30!

      Διαγραφή
  18. Ο τιτλος επρεπε να ειναι οι μεταγραφικες κινησεις της παοκ αυτη εκναε την μεταγραφη και πηρε την παικτρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΑ .... ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
    Α ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΝΣΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΚΙ
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.