Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία!


Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!!!

Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016!
Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που...
ψήφισε η Σερβική Βουλή!
Η είδηση θάβεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους και ίσως αναγκαστούν να μιλήσουν για αυτή την εξέγερση της Σερβίας, μιας και τώρα το ΔΝΤ εκφράστηκε δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ivica Dacic.
Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!
Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!
Τώρα ένα τεράστιο αγκάθι, η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία. Για την Ελλάδα δεν ανησυχούν οι διεθνείς κερδοσκόποι, μιας και έχουν εγκαταστήσει μια συγκυβέρνηση δωσίλογων!
Η απόφαση της Σερβίας δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι κι αυτοί στην Περιφέρεια του συστήματος, που τολμούν να εναντιωθούν στην Αυτού Μεγαλειότητα της κερδοσκοπίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!

Μαργαρίτα Ισιδώρου

3 σχόλια:

  1. Η Παγκόσμια Τράπεζα εκφράζει την ανησυχία του για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του νόμου για την Εθνική Τράπεζα της Σερβίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τότε που οι Ρόθτσαιλντ πήραν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας αυξάνεται συνεχώς ο έλεγχος τους στα τραπεζικά συστήματα του κόσμου. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους του πολιτικού κατεστημένου είναι η αποδοχή τεραστίων δανείων απο τις χώρες οι οποίες δεν μπορουν ποτέ να τα αποπληρώσουν, με συνέπεια την υποδούλωση στους Ρόθτσάιλντ. Αν ο ηγέτης μίας χώρας αρνηθεί να δεχτεί το δάνειο είτε περιθωρειοποιείται είτε δολοφονείται. Αν και οι δύο μέθοδοι αποτύχουν, μία εισβολή μπορεί να το πετύχει, με στόχο να ιδρυθεί η Τοκογλυφική τράπεζα των Ρόθτσάιλντ.

    Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/08/blog-post_5928.html#ixzz24G7n4fgn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tώρα που τα πράγματα γίναν επώνυμα,οι περιουσίες και οι ζωές των 30-40 οικογενειών του κακού στη γη δεν είναι πια ασφαλείς.Πέρα του ότι τα παιχνίδια τους δε ξεγελούν πια κανένα και γίνονται όλο και πιο φανερά. Τώρα όλο και περισσότεροι ξέρουν......

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.