Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Πετάνε οι κολώνες»;


Εξαφανίστηκαν κολώνες φωτισμού στον Φιλώτα!
  Φτερά έκαναν 30 κολώνες φωτισμού που τοποθετήθηκαν με σκοπό την ασφαλή και άνετη μετακίνηση των πεζών που κινούνται στο πεζοδρόμιο που ενώνει τις Τοπικές Κοινότητες Λεβαίας και Φιλώτα, του Δήμου Αμυνταίου!!

  Μάλιστα η «δουλειά» ήταν τόσο πρόχειρη, καθώς οι «απαλλοτριωτές» εγκατέλειψαν τα ηλεκτρικά καλώδια, «χύμα» στο πεζοδρόμιο!
  Από ότι γνωρίζουμε, το πεζοδρόμιο που κατασκευάσθηκε στην μια πλευρά του δρόμου (αριστερά ή δεξιά –όπως το βλέπει ο καθένας-) και ενώνει την Λεβαία με τον Φιλώτα, είναι μήκους περίπου ενός χλμ και στοίχισε στην τότε Νομαρχία Φλώρινας, (η οποία έχει και την ευθύνη του δρόμου), 115.000€.
  Σκοπός δε του παραπάνω έργου ήταν τόσο η ασφαλής πρόσβαση των πεζών προς τον λόφο πάνω από την Τ.Κ. Φιλώτα (όπου τοποθετήθηκαν κιόσκια), όσο και στην μετακίνηση τους μεταξύ των δύο παραπάνω οικισμών.
  Απευθύνουμε λοιπόν το ερώτημα (προς Π.Ε. Φλώρινας και Δήμο Αμυνταίου): 
Με ποια λογική αφαιρέθηκαν οι κολώνες, υποβαθμίζοντας το έργο και την αισθητική του τοπίου, στερώντας παράλληλα το πλεονέκτημα της ασφαλούς μετακίνησης των πεζών των δύο οικισμών;

1 σχόλιο:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΕΓΝΑΤΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.