Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Έρχεται το τραίνο, τι χαρά τι χαρά!!!

Το ένα ευχάριστο νέο διαδέχεται το άλλο για τον Δήμο Αμυνταίου! 
  H πρώτη είδηση έσκασε σαν βόμβα και την διαβάσαμε σε τοπικά ΜΜΕ, ότι δηλαδή η επανασύνδεση της Φλώρινας με την υπόλοιπη χώρα μέσω σιδηροδρόμου, θα γίνει επίσημα, αύριο Κυριακή 8 Ιουλίου, (ανακοίνωσαν μάλιστα και αναλυτικά τα δρομολόγια)!
Μάλιστα, εμείς προχωρήσαμε περεταίρω και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε -σε παγκόσμια αποκλειστικότητα- ότι ο Πρώτος και Μοναδικός επιβάτης της αμαξοστοιχίας θα είναι ο… Πίου!!!
  Οφείλουμε επίσης να προειδοποιήσουμε το κοινό της περιοχής ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα:
- Να προσέχει όταν περνάει τις διαβάσεις, να μην χαζεύει το αντίθετο φύλο (που λόγω καλοκαιριού έχει βγει απ’ τα ρούχα του) και να μην μιλάει στο κινητό…
- Αν πρόκειται να περάσει από διάβαση τραίνου, να έχει πάντα καλά δεμένα τα κορδόνια των παπουτσιών και τα πέδιλα, για να μην πέσει. Σαγιονάρες – παντόφλες τσόκαρα, απαγορεύονται…
- Να μην βόσκει πρόβατα, γελάδια, κότες κλπ ζωντανά κοντά στις ράγες του τραίνου…
- Να τοποθετήσει τα κρυστάλλινα ποτήρια, τα φλιτζανάκια του καφέ της γιαγιάς και γενικά τα εύθραυστα αντικείμενα, σε ασφαλές σημείο του σπιτιού…
  Τι να κάνουμε, η τεχνολογία κρύβει παγίδες, γιατί από ότι διαβάσαμε, το τραίνο που θα έρθει στη Φλώρινα θα είναι …Intercity!!!
Τι χαρά τι χαρά έρχεται το τραίνο παιδιά…

  Η δεύτερη είδηση βόμβα αφορά την επίσημη δήλωση – δέσμευση του Δήμαρχου Αμυνταίου, ότι θα αγωνιστεί για τον περιορισμό των αρνητικών συνεπειών των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, πράμα που σημαίνει ότι θα κλείσει και θα αποκαταστήσει άμεσα τα ορυχεία του Κλειδιού, Βεγόρας και Αναργύρων, θα εξαναγκάσει τη Διοίκηση της ΔΕΗ να τοποθετήσει άμεσα μονάδα αποθείωσης στον ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα (αλλιώς θα γίνουμε Κερατέα). Επίσης θα ανακηρύξει τον δήμο Αμυνταίου ως «Πράσινο Ενεργειακό Δήμο» αφού θα τοποθετηθούν Φοτοβολταϊκά και Αιολικά Πάρκα στους κάμπους και σε όλες τις κορφές των βουνών μας… Επιπλέον, θα δημοπρατήσει άμεσα την κατασκευή Σταθμών Βιολογικού Καθαρισμού Αστικών Λυμάτων στους οικισμούς του Δήμου μας και θα ολοκληρώσει αυτόν του Αμυνταίου, κλπ, κλπ…
Τι χαρά τι χαρά «Πρασίνισε» ο Δήμος και πάλι παιδιά…
Αυτάααα. Πάω για ούζα, καληνύχτα ...Μαργαρίτα!

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.