Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Χτίζει ομαδάρα ο ΑΜΥΝΤΑΣ…


  Ένα συναρπαστικό πενθήμερο έζησαν οι παίκτες  του Αμύντα Αμυνταίου στο Βόλο όπου φιλοξενήθηκε η τελική φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ  -μίνι- αγοριών.
   Συνολικά συμμετείχαν 9 ομάδες, με τον Ζαφειράκη Νάουσας να κατακτά – όπως αναμενόταν- την πρώτη θέση, ενώ οι παίκτες του Παναγιώτη Δημητρίου  στην παρθενική τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβαν την διόλου ευκαταφρόνητη 7η θέση, αποσπώντας τα εύσημα από την διοίκηση του συλλόγου και απo τοπικούς φορείς της πόλης.
  Ο Αμύντας Αμυνταίου είχε κληρωθεί στο Β όμιλο όπου αντιμετώπισε τον φιναλίστ Φαίακα Κέρκυρας ,καθώς  και τις δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν στον μικρό τελικό  Γ.Σ Δράμας και  Φίλιππο Βέροια, σημειώνοντας ισάριθμες ήττες.
  Οι παίκτες του Αμυνταίου μετά το αρχικό μούδιασμα των 3 αναμετρήσεων, άρχισαν να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τα δεδομένα της διοργάνωσης, με τον Π.Α.Ο.Κ. να αποτελεί το πρώτο τους θύμα, μέσα από την διαδικασία των πέναλτι, κανονική διάρκεια 21-21.
  Η νίκη αυτή ενήργησε ευεργετικά στην ψυχολογία των χειροσφαιριστών,  καθώς στον τελευταίο τους αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8, επιβλήθηκαν του οικοδεσπότη Κένταυρου Βόλου με 25-21,  ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη διοργάνωση.
  Οι μικροί αθλητές του συλλόγου επέστρεψαν ενθουσιασμένοι στο Αμύνταιο, έχοντας τις αποσκευές  μια αξιοπρεπή θέση αλλά  κυρίως εμπειρίες, παραστάσεις και κοινωνικές συναναστροφές μέσα από τις οποίες ένα παιδί ανδρώνεται  αθλητικά και διαμορφώνει ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Προπονητής: Παναγιώτης Δημητρίου, Συνοδός Κυριακή Κεσίδου
Γεώργου Αναστάσιος Τ/Φ, Ιωαννίδης Αρειστίδης Τ/Φ, Γκιόζης Δημήτριος Περιφερειακός, Κοτσλής Πασχάλης Εξτρέμ, Λιάτσης Στέργιος Περιφερειακός, Δισλίας Πανελής Περιφερειακός, Παπάς Χρήστος Εξτρέμ, Ηλιάδης Παντελής Εξτρέμ, Παπαζαφειρίου Ηλίας Πίβοτ, Λαζαρίδης Γιώργος Πίβοτ και Νάτσο Μιχάλης Περιφερειακός.
  Κατά την επιστροφή της ομάδος ο προπονητής  Παναγιώτης Δημητρίου σχολίασε:  "Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση τόσο από πλευράς ανταγωνισμού- σε αθλητικά πλαίσια- όσο και από θέματα φιλοξενίας και εξυπηρέτησης. Τα παιδιά αποκόμισαν αγωνιστική εμπειρία, απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς για ένα πενθήμερο μπήκαν σε  διαδικασία συμβίωσης μακριά από τους γονείς τους. Επιπλέον με την συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  δεθήκαμε περισσότερο σαν ομάδα και ανεβάσαμε  κατά πολύ τα στάνταρτ μας.
  Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω  τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τον σύλλογο και επέτρεψαν στα παιδιά να πάρουν μέρος στην γιορτή της χειροσφαίρισης, κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω την συνοδό Κυριακή Κεσίδου που συνέβαλε τα μέγιστα στην ασφάλεια των αθλητών, όπως και την αρχηγό και αθλήτρια του συλλόγου Βασιλική Μπάντη.
 Καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού οι προπονήσεις θα συνεχιστούν   σε πιο ήπιους ρυθμούς και βέβαια ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα".

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ
ΑΜΥΝΤΑΣ 15-23 ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
AΜΥΝΤΑΣ 13-29 ΔΡΑΜΑ 86
ΑΜΥΝΤΑΣ 16-28 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ι
ΑΜΥΝΤΑΣ 21-21 (3-2 πέναλτι) Π.Α.Ο.Κ.
AMYΝΤΑΣ 25-21 ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ
AMYΝΤΑΣ 24-18 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ (φιλικό)
Μίνι αγόρια- Γήπεδο Βόλου (Νέας Ιωνίας)
Φίλιππος Βέροιας ΙΙ- Δράμα 86 18-23 (Μικρός Τελικός)
Φαίακες Κέρκυρας- Ζαφειράκης 14-22 (Τελικός)

 Περισσότερα στο www.amyntashandball.gr  

13 σχόλια:

  1. ΟΛΕ ΟΛΕ ΑΜΥΝΤΑΡΑ ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή εαν πέρνατε μια απο τις 3 πρωτες θέσεις τι τιτλο θα βάζατε....ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χατζημηνας Στεφανος10 Ιουλίου 2012 στις 3:31 π.μ.

    αρχησαν και παλι οι γκρινιες απο ασχετους ανωνυμους... ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ολοι εσεις οι προπονητες κερκιδας που ισως καπως καπου καποτε πιασατε μια μπαλα χαντμπωλ, φτιαχτικατε απο αυτο και τωρα γυρνατε την πλατη και το μονο που κανετε ειναι να κριτικαρετε. Μπραβο στα παιδια που αγαπανε αυτο που κανουν, που πηγαν στο πανελληνιο (εστω και με ανοιχτη συμμετοχη) και μπραβο στον "παναωτη" για την δουλεια που κανει με τα μικρα. Ειναι πολυ ευκολο ακομη και αυτο που κανω εγω-ναγραψω 10 γρμμες για να εκφρασω τα συναισθηματα μου (γιατι ειναι απαντηση που συντασαιτε εν θερμο και οχι με νυφαλιωτητα, απο το ηφος και μονο) αλλα ποτε κανεις μας σε αυτον τον τοπο δεν ειπε θετικη κουβεντα για μια προσπαθεια, οποια και αν ηταν, με οποιοδηποτε αποτελεσμα. Αυτο που μας λειπει μιας και μιλαμε και για χαντμπωλ δεν ειναι η γνωση, ουτε τα ταλεντα, μας λειπει η δια8εση, η θετικη διαθεση, η αναγκη για προοδο. "Να ψωφισει η κατσικα του γειτονα" ε αυτη ειμαστε...Οσο για την ομαδα και την διαχειριση τμηματων αγορια-κοριτσια ή οτιδηποτε αλλο να απαντησει ο προεδρος σε συνεντευξη τυπου? Δεν ειναι θεμα ονοματος Αμυντας-Αιαντας-Μ.Π.Σ. Φιλωτας ή οπως αλλιως θελεις να πεις την ομαδα, ειναι μια ομαδα του "χωριου" μας, ειναι δικα μας παιδια, τα δικα σας τα δικα μου στο μελλον. Επιτελους αν δεν στοιριζουμε αυτες τις ομαδες, τουλαχιστον ας μην σκαβουμε τον λακο τους. Δεν ειμαι ουτε "αρμοδιος!", ουτε εκπροσωπος συλογου δεν εχω κανενα απολυτως κερδος απο το χαντμπωλ παρα μονο αρκετα χτυπηματα (καποια απο τα οποια δεν προκειτε να αποκατασταθουν ποτε, το μονο που εχω ειναι αρωστια για το αθλημα. Δεν με ενδιεφερε ποτε το εξωαγωνιστικο κοματι αλλα οχι και αυτη η κακια. Δεν υπερασπιζομαι κανεναν Αμυντα και καμια διαβοητη "ντεμεκ" βαρια φανελα, απλουστατα σεβομαι τον κοπο και τον ιδρωτα ολων οσων ειναι εκει. Απο τα πιτσιρικια που επαιξαν και γουσταραν μεχρι τους μπαμπαδες και τις μαμαδες που "ακουμπησαν" τα 170 ευρω για να μπορεσουν τα παιδια τους να συμμετεχουν στο επι πληρωμη πανελληνιο πρωταθλημα κατα τα αλλα. Ολα τα υπολοιπα ειναι θεωριες καφενειου.... Συγγνωμη αν σας βγηκαν τα ματια απο τα ορθογραφικα, αλλα ας οψωντε τα greeklish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟς ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω σημερα πληροφορήθηκα οτι το πανελληνιο πρωταθλημα αγοριων κ κοριτσιων ηταν ανοιχτο γι ολες τις ομάδες, ντροπή στην διοικηση κ στην προπονήτρια για την νωθρότητα και την αδιαφορία που εδειξαν....πραγματικά λυπάμαι που εστειλα το παιδι μου στον σύλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ....ΣΙΓΑ ΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ.....ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!
      ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ, Ε ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΣΚΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

      Διαγραφή
  8. ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΒΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην βιαζεστε να κρινετε και να κατακρινετε,ολες οι συνδρομες χρησιμοποιηθηκαν για αγορες υλικου που αφορουσαν τα συγκεκριμενα τμηματα.Οι προπονητες των μινι δεν εισεπραξαν τιποτα.Αν λεει κατι αυτο, φετος ολοι οι προπονητες του Αμυντα δουλεψαν αφιλοκερδως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΦ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ........ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΙΓΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ,ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΟΥ ΜΙΛΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΦΕΤΟΣ....ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
    2. Πως εισαι τοσο σιγουρος γι αυτο που λες;Ελα την Κυριακη στις εκλογες του Αμυντα για να το ακουσεις και επισημα.Μονο κριτικη ξερουν να κανουν καποιοι,απο προσφορα τιποτα.Φτανει πια με την κακια καποιων.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.