Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πανίκας Ψωμιάδης: «Η Χρυσή Αυγή είναι αδελφή ψυχή της ΝΔ»!!!


Καυτό ΒΙΝΤΕΟ – ακούστε τι είπε!!!
  Η Χρυσή Αυγή είναι αδελφική παράταξη για τη ΝΔ, είπε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα Πανίκας Ψωμιάδης! 
  Παρά τις διαψεύσεις του έκπτωτου, το piazza del popolo έφερε σήμερα στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο!!!
  Ο έκπτωτος Περιφερειάρχης τόνισε χαρακτηριστικά: «Το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ. Εκτιμώ περισσότερο από 5 με 7 ποσοστιαίες μονάδες. Αυτό το συμπεραίνω από τις πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις προς την δική μας, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή».


 * (1) Η παραπάνω φωτογραφία με τον κ. Ψωμιάδη, είναι από την πρόσφατη επίσκεψη του στη Φλώρινα, με τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ....
(2) Η επίμαχη δήλωση δεν έγινε στη Φλώρινα...

seleo.gr

4 σχόλια:

  1. EΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ..ΓΟΥΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής.
    Το Δίκτυο “Ποδόσφαιρο ενάντια στον ρατσισμό στην Ευρώπη” (Football Against Racism in Europe, FARENET.org) στην προσπάθειά του να περιοριστούν συμβάντα όπως αυτή εδώ η “ανθρώπινη σβάστικα” από Κροάτες οπαδούς στην Ιταλία, έχει κυκλοφορήσει ένα εγχειρίδιο-οδηγό για τα ρατσιστικά και νεοναζιστικά σύμβολα στα γήπεδα.
    Η UEFA είναι ξεκάθαρη. Μένει να δούμε αν η δική μας ΕΠΟ θα κάνει κάποια κίνηση ή αν θα μείνει άπραγη, ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένα φασίστα σαν το ψωμιάδη τον βλέπουμε παντού κάθε μέρα , και πολύ περισσότερο πως είναι δυνατόν να είναι αυτό το άτομο με εξουσία στα χέρια.
    Πολύ κρίμα για την Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουίζ για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

    Τι κοινό έχουν ο πρόεδρος (και δημοτικός σύμβουλος, για να μην ξεχνιόμαστε) Νίκος (Μιχαλολιάκος) και ο Μάκης «τσεκουράκης» (κατά κόσμον Μαυρουδής Βορίδης);
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: O δεύτερος διαδέχθηκε τον πρώτο στην ηγεσία της Νεολαίας της ΕΠΕΝ, με απόφαση του ίδιου του δικτάτορα Παπαδόπουλου μέσα από τη φυλακή*.

    * Ίσως αυτό να είχε υπόψη του μεταξύ άλλων ο Πανίκας όταν μίλησε για αδελφό κόμμα...
    aftodioikisi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.