Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ!!! ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στο Δημοτικό αναψυκτήριο του Αμυνταίου…


  Εκεί μεγάλωσαν διασκεδάζοντας (κυρίως), γενιές και γενιές. Όλοι μας έχουμε αναμνήσεις, φωτογραφίες και εμπειρίες από τα «πευκάκια» και το «υδραγωγείο». Μακράν, το καλυτερότερο σημείο της πόλης του Αμυνταίου για αναψυχή, ξεκούραση και …αμαρτίες! Ο αγαπημένος προορισμός των σχολικών εκδρομών, της συνάντησης της παρέας, της καθημερινής βόλτας, του ραντεβού (γενικώς).
  Στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, παρουσιάζουμε την σημερινή κατάντια του άλσους «πευκάκια», χωρίς περαιτέρω σχόλια. Για το ποιος φταίει, τα συμπεράσματα δικά σας…

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ!!!!!Ημουν και εγω απο τα παιδιά που πήγεναν εκει εκδρομές με το σχολείο γιατι δεν το δουλεύει ο δήμος να το κάνει μια ωραία καφετέρια ή οτιδήποτε αλλο να εχει κέρδος απο εκεί.....τόσο ωραίο μέρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.