Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Υποδοχή υποταγής στον Γερμανό Φούχτελ από γαλάζιο Περιφερειάρχη του Σαμαρά»…


Πόλεμος δηλώσεων 
Δακή – Κουίκ 
για τον Φούχτελ...

  Απαράδεκτη, προσβλητική και αήθη χαρακτηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τη δήλωση του εκπροσώπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας και εντεταλμένου για την ελληνογερμανική αυτοδιοικητική συνεργασία Χανς Γιόακιμ Φούχτελ στην περιοχή.
  Ο κ. Κουίκ είχε κάνει λόγο για «επίσκεψη επιχειρηματιών – κορακιών, γερμανικών και ελληνογερμανικών συμφερόντων» και χαρακτήριζε ύποπτη την συμπεριφορά του κ. Δακή ο οποίος «ζήτησε την συνδρομή της γερμανικής κυβέρνησης ώστε να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αίτημα χρηματοδότησης της κατασκευής του νέου ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαΐδα 5».
  «Η δήλωση του εκπροσώπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, εκτός από απαράδεκτη, προσβλητική για τους Δυτικομακεδόνες και αήθης, προκαλεί έκπληξη και απορία για την παντελή άγνοια των θεμάτων της Δυτικής Μακεδονίας.
  Τα αναφερόμενα στη δήλωση επί της ουσίας είναι ανάξια σχολιασμού. Όσον αφορά τις απειλές του κ. Κουίκ τον πληροφορούμε ότι αυτές δεν μας αγγίζουν» αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.