Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

...«Σας είδαμε κύριοι»!!!


  Τις τελευταίες 3 μέρες ξαναχτύπησαν στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου, ανθρωπόμορφα ζώα «ταΐζοντας» γάτες και σκυλιά με φόλες, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή τους.  

  Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα καταδικάζει τις πράξεις αυτές και συλλέγει στοιχεία για να κινηθεί νομικά ενάντια στους θύτες αυτής της αποτρόπαιης πράξης. Σας είδανε κύριοι και αυτή τη φορά θα πληρώσετε.
Με τιμή
Το Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΝΟΧΟΣ.. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΚΤΟ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ..

    ΔΥΟ
    ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια έγιναν και στο Αμύνταιο ,
    οι δηλώσεις τoυ σιρ μακης μας μάραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.