Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Στη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΧΑΝΤΜΠΟΛ, οι «μικροί» του ΑΜΥΝΤΑ…


  Με τις ευχές της τοπικής κοινωνίας για καλές εμφανίσεις να την συνοδεύουν, αναχώρησε για το Βόλο η Ομάδα Μίνι Αγοριών του Αμύντα, όπου θα λάβει μέρος  στην τελική φάση της αντίστοιχης Κατηγορίας το πενθήμερο 18-22 Ιουνίου.

  Οι παίκτες του Παναγιώτη Δημητρίου και Γιώργου Θεοχαρίδη, έχοντας σταθερή απόδοση στο μεγαλύτερη διάρκεια του τοπικού πρωταθλήματος, τερμάτισαν στην 2η θέση και με όπλα τους τον ενθουσιασμό και την τόλμη θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σ' ένα κατά γενική ομολογία δύσκολο όμιλο που αποτελείται από παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου όπως είναι ο Φίλιππος Βέροιας, ο Γ.Σ. Δράμας 86 και ο Φαίακας Κέρκυρας.
  Η αποστολή που βρίσκεται ήδη στο Βόλο θα μπορούσε να ήταν πληρέστερη, εάν δεν υπήρχε το κώλυμα με τις Εθνικές εκλογές, ως εκ τούτου την αποστολή συγκροτούν ο προπονητής Παναγιώτης Δημητρίου, η συνοδός Κυριακή Κεσίδου και οι 11 αθλητές: Γεώργου Αναστάσιος Τ/Φ, Ιωαννίδης Αρειστίδης Τ/Φ, Γκιόζης Δημήτριος Περιφερειακός, Κοτσλής Πασχάλης Εξτρέμ, Λιάτσης Στέργιος Περιφερειακός, Δισλίας Πανελής Περιφερειακός, Παπάς Χρήστος Εξτρέμ, Ηλιάδης Παντελής Εξτρέμ, Παπαζαφειρίου Ηλίας Πίβοτ, Λαζαρίδης Γιώργος Πίβοτ και Νάτσο Μιχάλης Περιφερειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.