Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

52 χρόνια «ΑΜΥΝΤΑΣ» Αμυνταίου…


  Το Δ.Σ. του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 52 χρόνων, από την 12η Ιουνίου 1960, συνεχούς και αδιάλειπτης προσφοράς στον πολιτισμό και την πόλη του Αμυνταίου, αναγνωρίζοντας την προσφορά όλων των μελών που πέρασαν από το σύλλογο αλλά και όλων αυτών που από την θέση των εθελοντών ή της Διοίκησης προσέφεραν ένα σημαντικό κομμάτι του χρόνου τους στην κοινή προσπάθεια, πραγματοποίησε αγρυπνία (Μέγα εσπερινό, αρτοκλασία, όρθρος, θεία λειτουργία, επιμνημόσυνη δέηση για τα εκλιπόντα μέλη του συλλόγου).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
  Η τελετή πραγματοποίθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012, από τις 20:30 έως και τις 24:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, υπό τους αγιορείτικου ρυθμού ήχους χορωδίας Βυζαντινής μουσικής αλλά και μαθητών της σχολής βυζαντινής μουσικής του συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.