Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Όταν μιλάμε για «πολιτισμό», τι ακριβώς εννοούμε;;;


Το νέο βίντεο του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ…
  Ζούμε σε μια πολύ περίεργη και δύσκολη εποχή. Το ξέρουμε αυτό όλοι. Δεξιοί, ακροδεξιοί, πασόκοι, αριστεροί, ακροαριστεροί, αριστεροδέξιοι κλπ, τρέχουν και δε φτάνουν. Ραγδαίες εξελίξεις, πολλές υποχρεώσεις, μεγάλα διλλήματα και ερωτήματα.
  Πέρα όμως από την πολιτική, βάζουμε αυτό το ερώτημα, γιατί αυτό που μας «σόκαρε» -τώρα τελευταία- ήταν κάτι που αφορά τον τόπο μας, το περιβάλλον του και συνέβη όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τον γύρο της Βεγορίτιδας…
  Θέλετε να δείτε τι μας σόκαρε;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

  Ανάλογες απαράδεκτες σκηνές είμαστε σχεδόν σίγουροι (δυστυχώς) ότι υπάρχουν σε όλο το μήκος περιμετρικά της λίμνης (και όχι μόνο). Απλά, το συγκεκριμένο σημείο απέχει 1χλμ από την Τ.Κ. Μανιακίου και 1,5χλμ από την Τ.Κ. Φαραγγίου, είναι πάνω στο δρόμο και εύκολα ορατό από τους κατοίκους και από τους επισκέπτες της περιοχής…


Υ.Γ. Δηλώνουμε εθελοντές σε κάθε προσπάθεια αποκατάστασης της περιοχής (από Δήμο, φορείς, Συλλόγους, κατοίκους)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.