Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο νέος υπέροχος ψηφιακός κόσμος του Αντώνη Κομανέτση…


  Την πραγμάτωση του ψηφιακού κόσμου που οραματίζεται ο αρχηγός της ΝΔ, είδε στο πρόσωπο του περίφημου Παν. Ψωμιάδη. Ο λαοπρόβλητος ηγέτης ανέθεσε στον Πανίκα την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρειο Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τα Σκόπια.
  Ο τελευταίος που διατηρεί ανοιχτούς λογαριασμούς με την Δικαιοσύνη είναι ο πλέον κατάλληλος για να εκφράσει την αποτελεσματικότητα, την ισονομία, τους αξιακούς κώδικες, την διαύγεια, τον εκσυγχρονισμό του κρατικού μηχανισμού.
   Ο συνδικαλιστής Αθανασίου (της Δικαιοσύνης) ως επικεφαλής του γαλάζιου Επικρατείας και ο Πανίκας αποτελούν ισχυρούς συμβολισμούς της Πολιτείας που φιλοδοξεί να οικοδομήσει η τρικυμία εν κρανίω του δυστυχή ηγέτη.
  Από τον Συμπιλίδη στη κωλοτούμπα με τη Ντόρα, τον Καρατζαφέρη, τον Ψωμιάδη, ο Κομανέτσης συνεχίζει με πείσμα να υπερασπίζεται τον τίτλο τιμής που κατέκτησε με την αξία του.
Τραγικά αστεία είναι τα παιγνίδια της μοίρας σ’ αυτή εδώ τη ταλαίπωρη γη...


Κουρδιστό πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.