Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το Αμύνταιο φοράει τα καλά του για τον αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και Σερβίας…


  Το Αμύνταιο, η πόλη που «γέννησε» το ΧΑΝΤΜΠΟΛ στην Ελλάδα, φοράει τα καλά του για και φιλοξενεί τον αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και Σερβίας.
  Ο αγώνας που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού ομίλου, αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου, θα ξεκινήσει στις 18:00.
  Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχουν συνδράμει η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η περιφερειακή ενότητα Φλώρινας και ο Δήμος της περιοχής.
  Ο προπονητής Σωκράτης Βακάλης και οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας μας, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου, τα δημοτικά σχολεία της περιοχής και προσκάλεσαν τα παιδιά να παραβρεθούν στον αυριανό αγώνα με την Σερβία, συζήτησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τα προέτρεψαν να ασχοληθούν με το άθλημα του handball.
  Τα σχολεία που έγιναν επισκέψεις ήταν το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου και αυτά του Ξινού νερού, του Αγίου Παντελεήμονα, του Φιλώτα, της Λεβάιας και του Αετού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.