Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ήττα της Εθνικής μας από την Σερβία στο χάντμπολ γυναικών (video)...

  Το κλειστό του Αμυνταίου κατακλύστηκε για μια ακόμη φορά από φίλους του χάντμπολ, η Εθνική των γυναικών, ωστόσο, δεν κατάφερε να τους ανταμείψει γνωρίζοντας την ήττα (26-21) από τη Σερβία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...
  Στην συνέχεια των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, παρότι παρουσίασε το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο μέχρι στιγμής στο θεσμό.
  Η Σερβία ήταν το φαβορί και επιβεβαίωσε τον τίτλο της, παρουσία 1.500 θεατών που έδωσαν το παρών στο γυμναστήριο. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες για τις «πλάβι», ενώ αντίθετα για την Εθνική μας η 5η ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η πρόκριση έχει χαθεί από καιρό για την ελληνική ομάδα, που παρέμεινε στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου χωρίς βαθμό.
Βακάλης: «Υπερήφανος»
  Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητριών του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σωκράτης Βακάλης, ο οποίος τόνισε: «Εμείς στην Ελλάδα μάθαμε χάντμπολ από την Γιουγκοσλαβία. Είμαι υπερήφανος για αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα. Δείξαμε ωραίο θέαμα και αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε ωραίο χάντμπολ Τιμήσαμε τον κόσμο που μας στήριξε και τον αντίπαλο μας».
  Στον αντίποδα, ο τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Μπόσκοβιτς είπε: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ελλάδα και Σερβία είναι αδερφικές χώρες. Ευχαριστηθήκαμε πολύ την παρουσία του κόσμου. Η Ελλάδα βελτιώθηκε πάρα πολύ και έκανε ένα πολύ καλό ματς».
  Αντρέα Λέκιτς (αρχηγός Σερβίας): «Αυτή η περιοχή έδειξε πόσο αγαπάει το χάντμπολ. Παίξαμε ένα καθαρό παιχνίδι και πολύ δυνατό. Η Ελλάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική».
  Μαρία Παπαδοπούλου (πλέι μέικερ Ελλάδας): «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Δεν μπορούμε να γίνουμε Σερβία ή Ρουμανία, αλλά μπορούμε να ανεβούμε ένα επίπεδο και να είμαστε αξιοπρεπείς».
  Τα δεκάλεπτα: 4-8, 7-11, 11-13 (ημχ.), 14-17, 18-22, 21-26
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης):
Χατζηπαρασίδου 3, Τσιρνάρη, Προκοπίδου, Παπαδοπούλου 3, Νούλα, Μαυρογιώργη 1, Μάστακα, Βασιλειάδου 3, Αναγνωστοπούλου, Βαφειάδου 1, Στρατάκη 1, Τσακάλου 7, Μασμανίδου, Στασινού, Καζάκη 2, Λέκκα.
ΣΕΡΒΙΑ (Σάσα Μπόσκοβιτς):
Κρπέζ 3, Πόποβιτς 2, Λέκιτς 6, Ντιμίτροβιτς 2, Μάτιτς, Νταμιάνοβιτς 3, Έριτς, Ράγιοβιτς, Ογκνιένοβιτς 2, Φιλίποβιτς 2, Τομάσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Λίσκεβιτς, Λόγπουρ 6, Μπάρτοσιτς, Γκεοργκίεφ.
Διαιτητές:
Αλίγεφ- Αγκακίγεφ (Αζερμπαϊτζάν), Παρατηρητής: Γιορντάνοφ (Βουλγαρία), δίλεπτα: 1-3, πέναλτι: 2/2-1/1.























12 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ31 Μαΐου 2012 στις 12:15 π.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΠΟΛ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ,ΤΟ ΧΑΝΤΠΟΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΝΕΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.ΣΗΜΕΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόλμα να πεις πρώτα μια καλημέρα σε όλους σε χώρους όπου μπαίνεις κυρά μου και μετά συγχαίρεις τα κορίτσια,ντεμέκ βαρύ πεπόνι που τάχαμου σε θέλανε και σωτήρα μας(ή λαγό μας).
    Ο Γιώργος, κανένα πρόβλημα,είναι κοινωνικότατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λόγω της αδυναμίας της περιοχής Αμυνταίου να υποστηρίξει μεγάλες ταχύτητες ίντερνετ, απαραίτητες για να πραγματοποιηθεί η μετάδοση live streaming, το παιχνίδι Ελλάδα- Σερβία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών του 2012, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Πέμπτη από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ και το sportshero.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Στρατακη κυριε Γιωσκο συγχαρητήρια.χρεώσατε την περιφερεια με ενα ποσο 50.000 για να κάνετε το πανηγυρακι με την εθνική και να κάνετε το κομματι σας...κ απο πίσω εχετε και τον κυριο θεοχαριδη να καταστρατηγει τον τύπο ύπερ του ολου σκηνικού.
    Α ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΑ 22000-25000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ

      Διαγραφή
    2. Ta ejoda htan 3000 gia ton DMO kai 4800 gia thn perifereia kai tipota parapanv .A ,kai 1000 gia na ftiaxtei ligo to kleisto poy etsi kai allivw huele ena freskarisma meta apo tosa xronia.

      Διαγραφή
  5. Οχι 50000 αλλα απο πληροφοριες του CNN και του BBC τα εξοδα ανερχονται στο 1.250.000 ευρω.Ποσο ανοητος μπορει να εισαι ρε 3.20 το εχεις ψαξει;Ποσο αρρωστος επισης; Αλλα και ποσο εθνικος ηρωας(ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριοι του χαντμπολ του χρόνου να μας φερετε και την γιουροβίζιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Αμυνταίου και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, που βρέθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου και παρακολούθησε το παιχνίδι των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας-Σερβίας, για την 5η αγωνιστική των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χάντμπολ.
    Ο αριθμός των 1500 θεατών που ήταν στο γήπεδο, χειροκρότησε και εμψύχωσε την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας, ενώ στις 14 συναντήσεις που έγιναν την περασμένη Τετάρτη σε όλη την Ευρώπη, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο αριθμός των θεατών, που παρακολούθησε τον αγώνα στο Αμύνταιο, ήταν στην 2η θέση της κατάταξης, πίσω από το παιχνίδι Λευκορωσίας-Γερμανίας (26-33) στο Μίνσκ, όπου βρέθηκαν 2400 θεατές!.
    1500 θεατές παρακολούθησαν και την αναμέτρηση της Τσεχίας με την Αυστρία (28-22) στην πόλη Ζλιν.
    Αναλυτικά οι θεατές ανά αγώνα, στις 14 συναντήσεις που έγιναν:
    Λευκορωσία-Γερμανία: 2400 θεατές, Ελλάδα-Σερβία: 1500, Τσεχία-Αυστρία: 1500, Πολωνία-Ρωσία: 1300, Σλοβακία-Δανία: 1100, Ισλανδία-Ισπανία: 1000, Πορτογαλία-Ρουμανία: 1000, Ιταλία-Κροατία: 900, Ελβετία-Ουκρανία: 650, Σλοβακία-Σουηδία: 600, Μεγ. Βρεταννία-Μαυροβούνιο: 500, Λιθουανία-ΦΥΡΟΜ: 500, Αζερμπαϊτζάν-Ουγγαρία: 300, Τουρκία-Γαλλία: 200 θεατές.
    Τα στοιχεία των θεατών ανά αγώνα, είναι από τις εκθέσεις των παρατηρητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (ΕΗF).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To γελοίο της υπόθεσης ήτανε οτι δεν ανοίξανε τις πτυσόμενες εξέδρες και αφήσανε τον κοσμο να στριμωχτεί σαν σαρδέλες ,στο ημίχρονο ευλογησανε και τα γένια τους ανταλλασοντας πλακέτες μεταξύ τους για να έχουν και καμιά φωτογραφία για το προεκλογικό τους άλμπουμ ,αχ αυτοι οι τοπικοί ΑΝεπίσημοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αγωνας ηταν εντυπωσιακος, οντως ηταν λαθος που δεν ανοιξαν οι πτυσομενες αλλα ηταν εντυπωσιακο! Ο κοσμος ηταν παρα πολυς και η ΟΧΕ πρεπει να το σκεφτει για να καθιερωθει το Αμυνταιο ως μονιμη εδρα! Συγχαρητηρια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.