Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…


Μια καλή πρόβα ανυπακοής στο ξεπούλημα που προωθεί η κυβέρνηση 
η αυριανή κατάληψη του ΑΗΣ 
Αμυνταίου -  Φιλώτα…
- Αν και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που η κατάληψη αρχίζει μεσημέρι…
- Αν και δεν γνωρίζουμε την διάρκεια*, καθώς και το αν παρέχει  νομική και ιατρική κάλυψη το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων στους διαδηλωτές που καλεί…
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ… 
3 παρά, ΟΛΟΙ στην πύλη!!!
Να σταματήσουμε να συμμορφωνόμαστε 
ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

*Μην είναι κανα «πανηγυράκι» λίγων ωρών…

Αφιερώνουμε το ΒΙΝΤΕΟ του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ "Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ" ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Πανηγυρια του Ιωσηφιδη. Κατι παιζει ρε παιδια με αυτον. Ποια καταληψη και κουραφεξαλα. Κινησεις εντυπωσιασμού για να ικανοποιήσει την ξεφτιλα που του κόψανε το ρεύμα στο δημαρχείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν τον αγώνα τον έχω ξαναζήσει επι Λιάση για την τηλεθέρμανση.Αφού παλέψαμε σκληρά μέσα απο τα αυτοκίνητα και ήπιαμε ένα πλαστικό καφέ απ την καντίνα γυρίσαμε νικητές σε καμμια ώρα στα σπίτια μας.Σε αυτόν τον αγώνα τώρα δεν κατάλαβα για τι θα παλέψουμε?Μήπως για να παραμείνει η ΔΕΗ στο σοβιετικό μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας με τους συνδικαλιστές να μην πατάνε στη δουλεία,με τα συνδικάτα να χρηματοδοτούντε απ τον εργοδότη (ΔΕΗ)για ταξίδια και τους εργολάβους να αρμέγουν την επιχείρηση?Μήπως η δημόσια ΔΕΗ ρυπαίνει λιγότερο και αποκαθιστά το περιβάλον στα ορυχεία που αφήνει?Δηλαδή ο ιδιώτης τι παραπάνω θα μας κάνει και δεν τον θέλουμε?
    Τελικά μήπως όλα αυτά είναι μια επίδειξη δύναμης,ένας τσαμπουκάς κάποιων και φάμε τα μούτρα όλοι μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΗΣΑΣΤΑΝ!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.