Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Προσοχή στα τραίνα, εεεεε…


Βρισκόμαστε στην «…μετα Πάσχα» περίοδο
Προσοχή στα τραίνα λοιπόν…

4 σχόλια:

  1. Από μπούρδες τι άλλο?Έχουμε ακούμε και ακούμε κάθε μέρα.Τώ ρα λένε ότι ο δήμαρχος είναι στις Βρυξέλλες.Ναι είναι αλήθεια,όχι όμως για την Δ.Ε.Η.,αλλά για για προσωπικές δουλειές σχετικά με κάποιο μηχάνημα για τα ορυχεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ποσο ασχετος εισαι εσυ ρε φιλε τελικά. Αραδιαζεις ολα τα site με ασχετα τελειως, τουλαχιστον παρε καμια σωστη πληροφορια απο το αφεντικο σου.... Οτι να ναι

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΆΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΈΧΕΤΕ ΖΑΛΊΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΊΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΜΊΑ ΦΟΡΆ .... ΕΔΏ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΡΗΜΆΞΕΙ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΊ ΤΟ ΧΑΒΆ ΣΑΣ ΚΙΦΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΓΙΑΥΤΌ ΜΙΛΆΤΕ ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΈΝΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΝΕΡΓΊΑ ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΌΛΗ ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΉΞΕΙ ΤΑ ΑΡ...@@@@@ΑΑΑΑΑ.. ΜΕ ΤΟ ΤΡΈΝΟ....ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο δήμαρχος μας έχει σπάσει τα ούμπαλα οτι ερχεται το τραίνο και τελικά ούτε ο ταχυδρόμος δεν έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.