Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Μήπως, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;


  Με το κλάμα του κράτησε ξάγρυπνη την γειτονιά που του πρόσφερε βοήθεια, ο πιστός σύντροφος του ανθρώπου που χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και μέχρι τώρα βρίσκεται πεσμένος σε πεζοδρόμιο απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αμυνταίου.

  Το άτυχο σκυλάκι είναι παράλυτο και ζητάει συμπόνια και την βοήθεια όποιου μπορεί να κάνει κάτι. Σύντομα εννοείται!!!
  Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, αρκετοί φιλόζωοι της περιοχής ενδιαφέρθηκαν και για την ώρα (13.40), αφού του έκαναν μια καταπραϋντική ένεση, το μετεφεραν σε πιο ασφαλές σημείο (στο απέναντι πεζοδρόμιο). 
  Απομένει η εξέταση του από κάποιον Κτηνίατρο... 

Δυστυχώς το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έδωσε ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης και τελικά το άτυχο σκυλάκι «λυτρώθηκε» με ευθανασία (10 μ.μ.)…

4 σχόλια:

  1. ζητησα ευθανασια μιας και ξερω οτι δεν προκειται να γινει κατι πιο αξιολογο.... απαντηση? καραμπινα εχεις??????????? περιμενουμε κτηνιατρο στις 5.00μμ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους, ποτε θα σταματησετε να τρεχετε σαν μα@@@@@κες μεσα στο κεντρο τοης πολης?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αντι για σκυλάκι ήταν πχ παιδακι! Οι ραλιστες εκτοσ πολης ΑΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.