Κυριακή 29 Απριλίου 2012

6 Μαΐου 2012: Δεν ξεχνάμε…


  Όταν τα παιδιά και τα εγγόνια μας με δάκρυα στα μάτια, μας ρωτήσουν… «Ήσουνα κι εσύ στις εκλογές στις 6 Μαΐου 2012»;; τότε θα είναι πλέον πολύ αργά.
  Ότι και αν αποφασίσεις εκείνη τη μέρα, θυμήσου ότι παίρνεις στα χέρια σου το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων και ότι για πολλά πολλά  χρόνια θα έχεις ορίσει τις τύχες τους.

  Το βάρος όμως της απόφασης αυτής θα το κουβαλάς στη πλάτη σου για όλη σου τη ζωή. Και όταν πια πεθάνεις θα το ρίξεις στη πλάτη του παιδιού σου και όχι μόνο…
  Είναι τόσο μεγάλο το βάρος που πάντα όλοι θα θυμούνται τους ψηφοφόρους της 6ης του Μάη ως τους πιο ανόητους στη σύγχρονη ιστορία. Γιατί η Ελλάδα είναι το ξεκίνημα για την παγκόσμια κατάρρευση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
  Ξεπεράστε σήμερα κιόλας τους φόβους σας και κατανοήστε επιτέλους ότι για όλα αυτά που σας απειλούν ότι θα συμβούν αν δε τους ψηφίσετε… Θα συμβούν έτσι κι αλλιώς…
Γι’ αυτό προετοιμαστείτε. Η κυβέρνηση της ΤΡΟΙΚΑΣ πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα με όποια μορφή και αν παρουσιάζεται.
Και να είστε σίγουροι ότι έχει πολλές μορφές.
Καλή ψήφο…
Υ.Γ.: ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ – ΑΠΟΧΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ…

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.