Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τελικά, τι θα ψηφίσω;;;; (Νο 1)


(υπαρξιακό)…
  Για κάποιο λόγο που δεν αντιλαμβάνομαι, πολλοί φίλοι και αναγνώστες τις τελευταίες ημέρες (όσο περνάει ο καιρός) ζητούν επίμονα να μάθουν αν και τι θα ψηφίσω στις εκλογές, μετά -βεβαίως βεβαίως- των καλογραμμένων μανιφέστων, συντρόφων και μη που δημοσιεύσαμε –ή όχι-…

  Πιστεύω πάντως πως μετά τις εκλογές θα γίνουν και νέες εκλογές, το πιθανότερο μέχρι τα Χριστούγεννα.
  Από την άλλη, η πίεση από το περιβάλλον μου -από φίλους αλλά και από συντρόφους που περπατήσαμε μαζί στους ίδιους δρόμους τα τελευταία δυο χρόνια- είναι μεγάλη. Και την καταλαβαίνω.
  Θα σας πω ποιο κόμμα θα ψηφίσω. Σύντομα, πολύ σύντομα. Τώρα πάω να φυτέψω ντομάτες…

2 σχόλια:

  1. Παρα πολύς κόσμος δεν ξέρει τι να ψηφίσει και ΑΝ θα ψηφίσει τελικά όμως η αποχή δεν είναι λύση.ΟΛΟΙ πρέπει να πάμε και να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα,μην αφήσουμε το 35 τα εκατό των κομματόσκυλων να αποφασίσουν για μας.Σ'αυτές τις εκλογές απ'οτι καταλαβαινετε δεν ψηφίζουμε κόμμα αλλά εαν ειμαστέ υπέρ η κατά του μνημονίου.Ο καθένας σκέφτεται και αναλόγως κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαρντάση, πριν φυτέψεις ντομάτες άκου και 2 λογάκια:
    Οταν πέρσυ το καλοκαίρι οι αγανακτισμένοι βγήκαν στις παλτείες κιχ δεν βγάλανε οι... τρόϊκες ούτε οι.. πέτκες.Πήραμε τις δόσεις μας, χωρίς πρόβλημα. Τα σκληρά εργασιακά και λοιπά σκληρά κοινωνικά τα ελληνικά λαμόγια των 2 μεγάλων κομμάτων τα έβγαλαν...προμιλημένα λαμόγια.
    Οταν οι Κύπριοι έγραψαν τον Ανάν όλα μέλι γάλα έγιναν.
    Η λύση είναι απλή και καθαρή: ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. Να μην αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.