Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η Φλώρινα αντιστέκεται, η Φλώρινα απαιτεί… (video)


1η ημέρα κινητοποιήσεων…
  Με την συμβολική δίωρη κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα και την διακοπή της κυκλοφορίας στον οδικό άξονα Αμυνταίου – Φλώρινας –στον κόμβο Βεύης- ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις στη Φλώρινα.
  Παρόντες στις κινητοποιήσεις, εκπρόσωποι των Σωματείων Παραγωγής Ενέργειας της ΔΕΗ, «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» και «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», του Επιμελητηρίου Φλώρινας, των Εμπορικών Συλλόγων Αμυνταίου και Φλώρινας, του Σωματείου «ΓΑΙΑ», ενώ τον Δήμο Αμυνταίου εκπροσώπησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Θεοδωρίδης, Νικολαϊδης και Αποστόλου.
  Οι μαζικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας όλων των φορέων και των κατοίκων, θα κορυφωθούν αύριο Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 11 το πρωί, με την μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

4 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος Αμυνταίου δεν διόρησε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει κυριε Μακη μας να διορίστε και μια επιτροπή Ακτιβιστικων Κινηματων! Γιατι απέχετε απο την κινητοποίηση; Η βγάλατε κανα ψήφισμα πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι ρε παιδια στον αποχιονισμο του νυμφαίου ηταν οι ανθρωποι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ κυριε Μπιρο δεν μας χρειαζεσαι για να μας εκπροσωπισεις, εισαι ενας αργομισθος καλοπληρωμενος υπαλληλος της δεη,και χορτατος δεν μπορει να καταλαβει τον ανεργο τον νηστικο απο τοσο χορτασμα κοντευεις να ξερασεις θελουμε εκπρωσοπους με γνωση, εντιμους και ευαισθητους εσυ εισαι πολυ λιγος για να εκπροσωπισεις και τον ιδιο σου τον ευατο,βολεμενε,μην ξανβγεις να μιλησεις για την φλωρινα σε κανενα συλλαλυτηριο παρα μονον για το συναφι σου με τους παχυλους μισθους που κανετε δικης επιχειρηση την δεη, χωρις να δουλευτε,σας ξερει ο κοσμος και δεν γινεσαι πιστευτος σε οτι λες,στο συλλαλυτηριο ησουν γελειος αγραμματε που αξιζεις εσυ τετοιο μισθο, ντροπη μας που αφηνουμε και μας εκπροσωπουν κατι τετοιοι,ξυπνηστε επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.