Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μάκης Ιωσηφίδης: «Αναξιόπιστη η κυβέρνηση, πουλώντας τη ΔΕΗ πουλάει τις ψυχές μας»… (video)

  Εκτενή αναφορά για το ενεργειακό μέλλον της ευρύτερης περιοχής, έκανε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 20 Φλεβάρη, με αφορμή την ερώτηση που του τέθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικολαϊδη.
  Μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν θα δεχτούμε τη πώληση των μονάδων της ΔΕΗ», «Η τοπική κοινωνία θα αντιδράσει δυναμικά», «Δεν θα δεχτούμε να βάλουν πάνω μας έναν κεχαγιά, έναν γενίτσαρο»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…
   

6 σχόλια:

  1. Να συγχαρούμε τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου Κο Νικολαϊδη για τα ερωτήματα που έθεσε στον Δήμαρχο Αμυνταίου και πρόεδρο Δικτύου ενεργειακών Δήμων Κο Ιωσηφίδη, σχετικά με της προθέσεις του δικτύου, σχετικά με τα τελευταία δελτία τύπου που εξέδωσε το δίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να τον συγχαρείτε; Μήπως είστε ΔΕΗτζής; Μήπως αρχίσατε να ζορίζεστε ότι σας χαλάει η σούπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις τι λεφτά χάνουν τα συνδικαλιστικορεμαλια από την υπόθεση ; Άστα. Τι νομίζεις. Ότι τους νοιάζει η τοπική κοινωνία ; Αλλά καλά αυτοί. Ο κύριος Νικολαΐδης που διαβάζει ένα κείμενο που του έδωσαν πριν από λιγο; Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μνημονιο έχει πολλά λάθος πράγματα για την Ελλαδιτσα μας. Ένα πολύ σωστό. Την κατάργηση του συνδικαλισμου. Ανεξαιρέτως. Αυτοι είναι μια γαγραινα της χώρας μας. Πρεπει να φύγουν ήσυχα και να μην κάνουν πόλεμος για το μισθό τους και ΜΌΝΟ την ώρα που κόσμος δεν έχει να φαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τι θα κάνει ο Ιωσηφίδης πο λέει ότι θα αντιδράσει δυναμικά. Αυτά είναι στάχτη στα μάτια.
    Η μόνο δυναμική αντίδραση που μπορεί να γίνει είναι τύπου Κερατέας. ΔΕΝ προκειται να γίνει κάτι τέτοιο.
    Η άλλη αντίδραση που μποορεί να γίνει είναι να επιδεινώσουν τον επενδυτικό κλίμα για οποιονδήποτε σκέφτεται να έρθει εδώ.
    Δικαστικός πόλεμος στην ΔΕΗ. Η μόλυνση που μας ρίχνει είναι αρκετή. Αν πιαστεί από εκεί ο κάθε δήμαρχος, ΚΑΙ θα βελτιώσει το βιωτικό επίπεδο των ανθρώπων, ΚΑΙ θα δώσει μυνήματα ότι εδώ δεν είναι μπανανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΗΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΨΥΧΕΣ...ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.