Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ήρθε η ώρα να …εξοργιστούμε ελεύθερα!

  Η Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας, αποφάσισε ομόφωνα –επιτέλους- να προβεί σε δραστικούς τρόπους διεκδίκησης. 
  Πρώτο και μοναδικό αίτημα, η μείωση του πετρελαίου θέρμανσης.
  Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και του τραπεζίτη πρωθυπουργού, απομονωμένη από τον λαό, πανικόβλητη μπροστά στην λαϊκή κατακραυγή και την θύελλα που πλησιάζει, πρέπει επιτέλους να λάβει το μήνυμα και από την ακριτική Φλώρινα (ασχέτως αν ο ένας εκ των δυο βουλευτών της, είναι μνημονικός)!
  Απαιτείται άμεσος συντονισμός στο μαζικό κίνημα, (συνδικαλιστές, φορείς και Λαό) ώστε η Φλώρινα να μπορεί να ελπίζει για το μέλλον της…
  Όλες και όλοι στους δρόμους! Εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, επιτροπές αγώνα, λαϊκές συνελεύσεις, συλλογικότητες, πάρτε τον αγώνα στα χέρια σας! 
  Τώρα είναι η ώρα για μια ανατρεπτική κοινή δράση της Φλώρινας!

1 σχόλιο:

  1. Τι μας λετε ρε παιδια. Η μιση Φλωρινα είναι βολεμένη απο ρουσφετια Λιανη (δεν λεω Κορτσαρη), Σταθη κλπ. Ποιος θα τα βάλει με την χουντα! Ξεχνατε τους ψηφους που εχει ο Σταθούλης στην Φλωρινα; ολοι αυτοι είναι με τους δοσίλογους,,,(δεν ξερω αν τωρα μετανοιωσαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.