Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλος νικητής ο ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου στο ντέρμπυ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Γυναικών με τον ΦΙΛΩΤΑ…


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ…

45 σχόλια:

  1. παντελης ΤΣΙΟΛΑΡΙΔΗΣ12 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:04 μ.μ.

    ειχα πολυ καιρο να δω τετοιο αγωνα!!!! παθος δυναμη και θεληση για νικη!!!!! μπραβο στα κοριτσια και των δυο ομαδων!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στα κοριτσια του ΑΜΥΝΤΑ....μπραβο και στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες!!και ενα τεραστιο μπραβο στην ομαδα του αμυντα που καταφερε να φερει την ανατροπη και να υπερισχυσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα καταφερατε ακομα μια φορα να κερδισετε με τις αδικιες σας .. Συγχαρητηρια...μας αποδειξατε για ακομα μια φορα ποσο, πιο χαμηλα βρισκεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ .Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΛΥΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ,Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΕΑΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΣΕΚΤΙΚΑ , ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ Η ΚΟΡΝΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για άλλη μια φορά ο ΓΙΩΣΚΟΣ απέδειξε πόσο μεγάλος προπονητής είναι και πόσο τυχεροί είμαστε που τον έχουμε στον τόπο μας. Αλήθεια τώρα κοιτάξτε τα θέματα τακτικής στον αγώνα αλλά και την ώθηση που έδωσε στην (για εμένα) κατώτερη αγωνιστικά ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ.... Εύγε Νίκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις απολυτο δικιο το παιχνιδι το καθαρισε ο ψηλος.....μπραβο κ.ΓΙΩΣΚΟ για αλλη μια φορα απεδειξες οτι εισαι αστερι!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΘΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω μια απορια, ο Στρατακης τους πληρωνει αυτους τους απιθανους προπονητες που εχει ;Για οσους ξερουν απο ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ το παιχνιδι το πηρε ο ΓΙΩΣΚΟΣ με..... την βοηθεια των προπονητων του Φιλωτα.Η ομαδα του ΑΜΥΝΤΑ ειναι σαφως κατωτερη απο του ΦΙΛΩΤΑ ομως οταν ξεκινας με διαφορα ,κανεις το σκορ 10-3 και καταφερνεις να το χασεις δεν σου φταιει η διαιτησια ,καταλαβατε παρλαπιπες του ΦΙΛΩΤΑ;;Δεν ειμαι φιλος του ΓΙΩΣΚΟΥ αλλα ο ανθρωπος στον παγκο ειναι πραγματικα απαιχτος.οσοι ξερουν απο το αθλημα θα συμφωνησουν.Ενα μεγαλο μπραβο ομως και στα κοριτσια του ΑΜΥΝΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΣΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ. ΖΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΑΘΥΣ ΥΠΝΟΣ ΜΙΛΑΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΩΣΚΟΥ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΔΡΙΚΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ......ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ[ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ}ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΦΤΑΝΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑς ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΔΡΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ.ΓΙΩΣΚΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ!!!!

      Διαγραφή
  12. Κοιμισμένε του 04:45 κοίτα λίγο τι έχει κάνει ο άνθρωπος τόσα χρόνια με τις άλλες ομάδες του και μετά μίλα. Για που να μιλήσεις? Για Καστοριά, για Πτολεμαϊδα(άνδρες-γυναικες)? Ποιον έχεις εσυ καλύτερο προπονητή της Δυτικής Μακεδονίας? Τον κιοσέ? Έλεος...Εμ δεν ξέρετε απο Χαντ-μπολ σε εκείνο το χωριό εμ κριτικάρεις και άτομα του αθλήματος. Κάτσε εκεί με το μεγάλο δίδυμο Θεανώ-Κούπα.... Περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και πας μετα και βλεπεις στην ιστοσελιδα του Φιλωτα..οτι φιλαθλοι του Αμυνταιου πεταξαν μπουκαλια!! στον διαιτητη πριν παρει την αποφαση νε μετρησει το γκολ....ενω οσοι ηταν εκει χθες..ειδαν ξεκαθαρα τις βλαχομαγκιες και τις υβρεις των φιλων του Φιλωτα..οσο για το αγωνιστικο??τι να πω?
    Ο Γιωσκος σας εβγαλε 3πλο man to man και πελαγωσατε..με αποτελεσμα να ριχνετε στην διαιτησια την ανικανοτητα του παγκου σας να ανατρεψει την κατασταση...
    Τελος,κυριε Στρατακη που σε σελιδα κοινωνικης δικτυωσης κανετε λογο για σεβασμο και αγαπη για το αθλημα,και πως οι παραγοντες πρεπει να δινουν το παραδειγμα,για πειτε μας για τις χειρονομιες σας στο τελος,προς το προπονητικο team του ΑΜΥΝΤΑ....????Ολα για τα ματια του κοσμου τελικα..λεζαντα...
    Ο ΑΜΥΝΤΑΣ εφερε το χαντ μπωλ στην Ελλαδα και στην Δυτικη Μακεδονια,οποτε λιγο προσοχη με τα σχολια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΓΙΩΣΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΔΝ Τ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,Σ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ Τ ΦΙΛΩΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡ 10-3 ΑΝΤΙ ΝΑ Τ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ,Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕ Κ ΔΕΝ ΗΕΞΕΡΕ Τ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε παρακαλω ρε μεγαλε πες μας τι επρεπε να κανει για την αποβολη του πιβοτ ,για τα διλεπτα που επεφταν συννεφο , για την κορνα της γραμματειας που δεν ακουστηκε πριν την ισοφαριση ,δες λιγο στο περισκοπιο το βιντεακι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ολα τα ριχνετε σε γραμματεια και διαιτητες...ολα αυτοι...βεβαια...κανενας δεν απαγορευει σε ''υπαλληλο'' της ομοσπονδιας να παιζει κιολας...ουτε σε πρωιν παικτρια οποιασδηποτε ομαδας να ειναι γραμματεια..αν το δεις καπου γραμμενο παρουσιασε το μας...!

      Διαγραφή
  16. Το γεγονος οτι στην γραμματεια καθονταν η αδερφη μια παιχτριας του αμυντα και οτι αυτη ηταν που εδωσε την τελικη αποφαση για την κατοκυρωση του γκολ καθως και την κοκκινη απο την δηθεν λαθος αλλαγη δεν μας λεει τιποτα!!!ουτε το γεγονος οτι η παικτρια αυτη ειναι υπαλληλος της ομοσπονδιας και τυπικα πρεπει να ειναι αμεροληπτη μας λεει κατι.....ουτε το γεγονος οτι πολλες νυν και πρωην παικτριες του αμυντα κανουν γραμματεια σε αγωνες μας λεει κατι....μηπως να δουμε αν ειναι συμβατοι ολοι αυτοι οι παραλληλοι ρολοι??????μετα μας λετε οτι ο αμυντας ειναι ομαδαρα....ετσι ξερουμε και εμεις να το παιζουμε ομαδαρες....λαμογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι λαθος σου τα ειπαν....η μια της γραμματειας ναι ειναι αδελφη της παικτριας η οποια δεν εδωσε την τελικη αποφαση δες το φυλλο αγωνος τι γραφει...και δευτερον η αλλη της γραμματειας ειναι παλια παικτρια του φιλωτα και εκεινη εδωσε το οκ για την αλλαγη που πηρατε την κοκκινη.Τωρα.... υπαλληλος της ομοσπονδιας ειναι η παικτρια και οχιη γραμματεια.οσο για το νυν και πρωην παικτριες που κανουν γραμματεια το ιδιο εχει συμβει και με παικτριες του φιλωτα κατα καιρους.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .....ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!

      Διαγραφή
  17. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΗΓΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ;
    ΒΑΚΑΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ¨ΕΝΑ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Λιότσκα και τον Κούπα χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανυπαρκτη η προπονητρια τ αμυντα... και ο αλλος απο διπλα μονο για μοστρα ειναι!! δν εχει να πει ουσιαστικα πραγματα στς παικτριες να δωσει οδηγιες για να ξεκολλησει η ομαδα και τα χανει στς δυσκολες καταστασεις! δν κανει για γυναικειο χαντμπολ.. η διοικηση να αναλαβει δραση αν θελει να εχει καποιο αποτελεσμα η ομαδα... ανεπαρκεις και ανυπαρκτοι και οι δυο, βαλτε καποιον σοβαροο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε Στρατακη, Κουπα και Θεανω είχαμε και τους στείλαμε. Παρακατω σε σας. Οσο για σενα επρεπε να χασεις 10-0 γιατι απο το πολυ σου ενδιαφερον ουτε αδεια αγωνα ειχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ,ΤΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ,ΤΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ,ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ .Η ΚΑΘΕ ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΟΥΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΞΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ 35 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 15ΛΕΠΤΟ ΜΕ 10-0!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ. ΣΤΡΑΤΑΚΗ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΩΡΓΑΝΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ!!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 23\3 fileeeee...xaxaxaxaxax mexri tote..proponh8hte eseis pou mporeite k exete k dioikhsh k proponhtes "Megalous"..k ta leme sto ghpedo ..mexri tote...kalh dunamh..!

      Διαγραφή
  23. ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ Ο ΤΙΜHΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Κ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞEI Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί την Πέμπτη?Επειδή θα το έχουμε ξεχάσει μέχρι τότε?Εκτοξεύεις μάλλον αβάσιμες κατηγορίες για εντυπωσιασμό.

      Διαγραφή
    2. περασε και η Πεμπτη και ηρθε και η Κυριακη...ακομα περιμενουμε αντε να χαθεις γελοιε!!!!

      Διαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PES MU LIGO POSO F8HNOS K ELEHNOS MPOREIS NA GINEIS..KRIMA..DEN 3EREIS APO HANDBALL K FAINETE FILARAKOOOO..OSO GIA OLES TIC PAIXTRIES K TOUC PROPONHTES ASE NA TOUC KRINEI ENA LOGIKOS K SWFRON AN8RWPOS OXI ESU...!POU M EMA8ES K APO HANDBALL...K AN H8ELES AS EGRAFES ONOMA KURIOULH H OTI EICAI TELOCSPANTWNN....ALLA DEN EXEIS @@@ OPOTE..KATSE K LEGEE TA MONO CU..

      Διαγραφή
    2. ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ,ΤΟΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ .ΑΝΩΜΑΛΕ.....ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ......ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ Και ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ.....

      Διαγραφή
  25. kopse ligo to apsenti Gordon Brown..xathikes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥ 3¨35 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ 'ΕΥΣΤΟΧΑ' ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ...

    ΤΟΛΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8a sumfwnhsw apolutws...an ma8eis na 3exwrizeis to handball apo auto pou perigrafeis ta leme...

      Διαγραφή
    2. μπραβο σου Μαρια μονο εσυ δικαιουσαι να μιλας,οτι και να εγινε στο γηπεδο οταν αποφασιζεις να το παιξεις αναλυτης (τρομαρα σου)και αναφερομαι στον 3.35 να εχεις το θαρρος να βαζεις το ονοματακι σου απο κατω ,γιατι διαφορετικα εισαι......το λιγοτερο που μπορω να πω ΧΥΔΑΙΟΣ!!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΤΟΛΟΙΥΔΗ. Ενας φιλαΘλος του ΑΜΥΝΤΑ .9ΑΝ ΧΡΕΙΣΑΣΤΕΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ 3.35

      Διαγραφή
  27. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ 3.35 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!!ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!!!!ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΛΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ!ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!!ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ-ΙΑ(ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΥΔΑΙΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΜΙΑ!!!ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!!!!KEEP WALKING FRIEND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Re sovareutite mallonette gia to handball kai exete katadisei san toys foyrtounakides kai brontakides …. Edo tha pinasei kosmakis tha minoyn anergoi….k seis ton xava sas…

    O enas koroideuei tis atlitries kai milaei gia vrakia, alloi vrizoun oi ekthiazoyn toys strataki, giosko, theano, theoxaridi, k.a. (oi firmes tou dimoy mas)

    Oi ypoloipoi prospatoun na deizoun pia einai kaliteri omada…..poy bre poy…. Stin B ethniki diladi ean paizate stin A ti thaginotan.

    Epidi den yparxoyn ta xrimata…. Na zerete oti kai kanete oi omades aytes den mporoyn na proodesoyn….para mono sta ilikiaka….poy k kei vgazete maxairia.
    Realistika sas leo oti etsi opos pate arga h grigora tha katastrafite kai oi 2
    \
    Enas filos tou athlimatos kai ton paiktrivn ton 2 omadon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. o kathe anonimos pou milaei me ibristika sxolia gia hand ball,athlitries proponites....einai asxetos iparxoun anthropoi pou agapan to athlima kai exoun megalosi mesa sta gipeda m;auto to athlima, kai se kathe agona enai sto gipedo ,kai milan kapoioipou katevevoun mia fora to xrono s'ena paixnidi kai oxi gia na stiriksoun tin omada alla gia na kanoun kritiki gia olous kai gia ola me xydaio sxolia,kai na fenonte se tetious agones,ante sta spitakia sas asxetoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ...

      Διαγραφή
    2. Μπράβο και στις δύο ομάδες. Και μπράβο και στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς! Πάντα μέσα στα πλαίσια όμως εύχομαι οι αντιπαραθέσεις. Έτσι όμορφα.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.