Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Οριστικό! Το τραίνο θα σφυρίξει όχι μία, όχι δύο, αλλά τρείς φορές…


  Μετά από πολυήμερες συναντήσεις και συζητήσεις του βουλευτή Φλώρινας Γιώργου Λιάνη με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη και μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις και του Υπουργού και του βουλευτή με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο οριστικοποιήθηκε η απόφαση της επαναλειτουργίας της γραμμής Θεσσαλονίκης – Φλώρινας – Θεσσαλονίκης με τρία δρομολόγια ημερησίως. Ένα το πρωί, ένα το μεσημέρι και ένα το βράδυ.

  Η λύση αυτή έγινε εφικτή καθώς το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου κόστους της λειτουργίας της γραμμής Θεσσαλονίκης - Φλώρινας θα καλυφθεί από το κέρδος που προκλήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τη λειτουργία της γραμμής Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
  Η απόφαση του Υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μάκη Βορίδη θα ανακοινωθεί αύριο επισήμως στις 9.45 π.μ. στους βουλευτές της Φλώρινας Γιώργο Λιάνη και Στάθη Κωνσταντινίδη καθώς και στους Δημάρχους Φλώρινας και Αμυνταίου, Γιάννη Βοσκόπουλο και Μάκη Ιωσηφίδη που βρίσκονται στην Αθήνα.
  Το θέμα της επαναλειτουργίας της γραμμής του τρένου ετέθη στις συναντήσεις του Υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και του Διευθύνοντα Σύμβουλου της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ»  με την Τρόικα και ο σκόπελος αυτός ξεπεράστηκε.
  Στις 10.45 π.μ. οι βουλευτές και οι δήμαρχοι θα συναντηθούν με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας.
  Τέλος, οι δήμαρχοι Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών θα αποστείλουν υπομνήματα προς τον Υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση με τα οποία θα ζητείται έκτακτη βοήθεια για τους τρεις Δήμους μετά από τις πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες του τελευταίου διμήνου που έχουν φέρει τον νομό σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το προγραμματισμένο ραντεβού με τον κ. Γιαννίτση θα μετατεθεί για λίγες μέρες γιατί ο Υπουργός έχει κρίσιμες συναντήσεις που αφορούν τα μεγάλα ζητήματα της χώρας.

11 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Μάκη. τοπες και τοκανες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως θα πηγαίνει Φλώρινα ρε παιδιά αφού έχουν ξυλώσει κομμάτια των γραμμών στο κλειδί?Μήπως πάλι οι "σοβαροί" πολιτικοί μας μα ςδουλεύουν?Είδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΛΥΣΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

      Διαγραφή
  4. ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!! ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Κλειδί θα υπάρχει λεοφωρείο του ΚΤΕΛ ή του ΟΣΕ και θα παραλαμβάνει τους επιβάτες μέχρι την Βεύη και μετά θα συνεχίζουν για Φλώρινα,Άρε κούνια που τους κούναγε.Ψέμα-ψέμα-ψέμα.Φτάνει χορτάσαμε.

      Διαγραφή
  5. Ο Βοσκόπουλος έβαλε απο τα χαραματα τα συνεργεια αποχιονισμου να καθαρισουν τις γραμμες και τον σταθμό. Στρώσαν και μπλε φλοκατες στην αιθουσα υποδοχής! Οι καμπανες της μητροπολης χτυπανε χαρμόσυνα και η μπαντα του δημου παιανίζει τον εθνικο υμνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 12.56, στο Αμυνταιο μα δεις τι γινεται!!!! Εχουν κανει στην πλατεια χιονανθροπους –αγαλματα στον Ιωσηφιδη-Αδωνη και Βοριδη για να τους τιμησουν. Το περιεργο είναι οτρι ολοι τους κρατανε στα χερια τσεκουρια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα είσαστε πολύ αστείοι ρε μουφάκια, πονάει εεε; δεν πειράζει να σας βάλω και σως για να γλυστράει...χαχαχαχαχαα

      Α ρε τι άλλο θα βρει η φατρια σας να αμαυρώσει, γκαραγκιόζιδες έχετε γίνει τελείως, βάλτε κανέναν ξεφτιλισμένο δημοτικό σύμβουλο να φέρει το τομας το τρενάκι αυτή τη φορά...θα κερδίσετε ψήφους!!!

      Διαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚΙΑ ΜΟΥΦΑΚΙΑ ΤΣΟΥΖΕΙ; ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.