Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Παίξτε για την αξιοπρέπεια σας…


  Η Ανδρική ομάδα του Αμύντα δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με την ουραγό Αναγέννηση Άρτας, από την οποία και ηττήθηκε με 24-21, με συνέπεια να κινδυνεύει να μπει στην διαδικασία των πλει αουτ σε περίπτωση που δεν κερδίσει το Σάββατο 18/2 την Καστοριά, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και τελευταία για την ομάδα του Αμύντα (τελευταία αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό).

  Οι παίκτες του Αμύντα με εμφανή την έλλειψη πάθος στην άμυνα και με πολλά λάθη στην επίθεση έδωσε την δυνατότητα στους Αρτινούς να πάρουν από νωρίς προβάδισμα 4 τερμάτων 7-3 το οποίο διατήρησαν έως και το τέλος του ημιχρόνου  13-9.
  Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 30 λεπτών  λόγω διακοπής ρεύματος,  γεγονός που δεν πτόησε τους φιλοξενουμένους που με πιεστική άμυνα και εύστοχες επιθετικές επιλογές (των Δημητρίου 6γκ, Παναγιωτίδη 5γκ. και Παπαχρήστου Γ. 5γκ.) έφεραν την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της -1 19-18 στο 46λεπτό.
  Όμως η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς οι δίλεπτες αποβολές  των Δημητρίου (47:44) και Παναγιωτίδη (50:31) επέτρεψε στους γηπεδούχους, που είχαν σε καλή μέρα τους Ζορμπά (9γκ) και Τσέλιο (5γκ), να κάνουν ένα σερί 3-0 (22-18) το οποίο ουσιαστικά έκρινε την έκβαση του παιχνιδιού.
  Ο 26χρονος  τερματοφύλακας του Αμύντα, Γιάννης Τόϊτος δήλωσε: «Για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιαστήκαμε διπρόσωπη. Στο Α ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα, χωρίς θέληση και πάθος για τη νίκη.
Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοση μας και θεωρώ ότι εάν σε κρίσιμα σημεία είχαμε τις σωστές επιλογές , ενδεχομένως να παίρναμε  τη νίκη.
Όμως με τα εάν δεν κερδίζονται τα παιχνίδια, απομένει ένας αγώνας αυτός με την Καστοριά που είμαστε υποχρεωμένοι να την  κερδίσουμε, ώστε να σώσουμε την χρονιά.
Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος του Αμυνταίου θα είναι στο πλευρό μας».

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-3,8-6,14-9 (ημίχρονο), 18-14,20-18,24-21
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουρίκας – Κυριακου
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Κ. Κωνσταντίνος): Γιολδάσης, Τσέλιος 5, Γεροδήμος, Τούλπας, Θάνος, Λάκκας 3, Μακρής 2, Γρούμπας Γ, Παπαλέξης 1, Θεοχάρης 2, Ζορμπάς 9, Τσιάτσος 2, Χαραλαμπάκης, Γιαμούρης,
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Ν. Γιώσκος – Ζ.Μπεκερίδης): Χατζημηνάς 1, Δημητρίου 6, Κάντσης 2, Παναγιωτίδης 5, Παπαχρήστου Α. 1, Τόιτος (τφ), Σίσκος 1, Παπαχρήστου Γ. 5, Ψωμάς, Ρόμπης, Κωστόπουλος, Τζόνι, Θεοχαρίδης (τφ).
Δίλεπτες: 4 – 6   Πέναλτι: 5/4 - 6/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.