Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Αλέκος Αθανασιάδης, βουλευτής Κοζάνης: «Γιατί είπα ΟΧΙ»…


Σήμερα είπα όχι σε μια δανειακή σύμβαση - τέρας! Που υποδουλώνει τη χώρα, την παραδίδει στα χέρια των δανειστών στην ΕΚΤ, στο ΔΝΤ και την οδηγεί σε μια περιπέτεια του αγγλικού δικαίου.
   Τα ανταλλάγματα θα είναι αιματηρά και η εξάρτηση της χώρας θα είναι ένα θλιβερό γεγονός, αφού τα έσοδα, ο ορυκτός πλούτος, οι επενδύσεις, οι ΔΕΚΟ και όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές θα ελέγχονται δυστυχώς από τον γαλλογερμανικό άξονα και όχι μόνο. Γι αυτούς και για πολλούς ακόμη λόγους αποφάσισα να πω όχι.
  Προσωπικά, πιστεύω ότι το νέο μνημόνιο που πριν από λίγο ψηφίστηκε στη Βουλή, θα αποτύχει, όπως απέτυχε και το πρώτο. Πολλοί μου έλεγαν πως είναι μονόδρομος. Ναι, θα συμφωνήσω πως είναι ένας μονόδρομος που θα στερήσει την Ελλάδα και τη νέα γενιά από το δικαίωμα να αποφασίζει! Τον Ιούνιο, μετά από συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και τις δεσμεύσεις που υπήρξαν, έδωσα θετική ψήφο στο Μεσοπρόθεσμο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Γιατί αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στην οποία, όπως γνωρίζετε δεν πίστευα και δυστυχώς δικαιώθηκα… 

Kozanimedia

2 σχόλια:

  1. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ;
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ;
    ΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙ.ΕΣ!
    ΑΣΚΗΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ; ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ!
    Ε ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑ ΟΧΙ ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΚΑΙ ΠΩΣ;
    ΟΙ ΟΧΙ.ΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.