Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το 17ο Μουφικό συνέδριο…

  Στη χιονοσκεπή κορυφή του Βαρνούντα (Pelister), στο γραφικό Hotel Molynka, στη γειτονική Fyrom, θα διεξαχθεί φέτος το καθιερωμένο ετήσιο –ανοιχτό- Μουφικό Συνέδριο, στις 10 - 11 Μαρτίου.
  Υπο τους ήχους Εθνικο-Λυρικών Βαλκανικών μελωδιών και τις ανάλογες χορευτικές δεξιότητες ορισμένων μελών (π.χ. Άκης), θα χαραχθεί η πορεία του κινήματος, για τον ενεστώτα χρόνο.

  Είστε όλοι –ανεξαιρέτως- καλεσμένοι.
Χορηγός της εκδήλωσης, κοσμηματοπώλης της πόλης μας και καλός χορευτής.
Πληρ.: Στέφανος Γιανκούλης

Του ανταποκριτή μας Α.Θ.Ρ.

12 σχόλια:

  1. και θα γυρίσουν απο κει; γιατι ρε γαμωτοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σε ενοχλούν τόσο, γιατί δεν πας εσύ και να μείνεις κιόλας; Όχι τίποτα άλλο βρε αδερφέ....να ηρεμήσεις και εσύ αλλά και ..... εμείς! (Τίποτα δεν αφήνετε ασχολίαστο πια!!! Φτάνειιιιιιιιιι!)

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ 02:12 ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Ασχοληθείτε και με κάτι πιο σοβαρό ρε Μουφικοί. Μόνο στείρα αντιπολίτευση και κοτσάνες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα χει πλακα βρε Ρακοπουλε να νομιζεις οτι γελασαμε μ αυτο που εγραψες.Τελικα καλα που ειναι και ο Θεοδωριδης για να βγαινετε και λιγο απο τα σπιτια σας καποιοι.Απο μπλα μπλα καλοι,αλλα μονο αυτο.Σας εχουν παρει χαμπαρι,φτανει πια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά με όλη αυτή την κρίση αποφασίσατε να βγείτε μια ή δυο φορές το χρόνο που βγαίνετε για τα μουφικά σας συνέδρια κι αυτά στα Σκόπια τα κάνετε. Η περιοχή του Αμυνταίου δεν έχει αρκετα ξενοδοχεία για να μαζευτείτε;;; Ο Νομός κι η περιοχή μας δεν έχουν χιονοδρομικά κέντρα;;; Ολόκληρη η Ελλάδα δεν σας έφτανε ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ;;; ΑΙΣΧΟΟΟΟΣ ΜΑΤΖΙΡΗΔΕΣ Ε ΜΑΤΖΙΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΦΑΝ ΤΗΣ ΦΥΡΟΜ ΕΙΝΑΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ Τ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α.Θ.Ρ. = Ασκόπως Θορυβών Ρυπαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γΙΩΣΗΦάκια βγάλτε τον φερετζέ.Η αποκριές τελείωσαν.Αφήστε και τις πατριωτικές κορώνες γιατί είμαι σίγουρος ότι εσείς πάτε μέσα τρείς φορές την εβδομάδα για βενζίνη και φθηνές πιπεριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΥΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΩΣΗΦΙΔΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ?Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ???ΕΤΣΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ FYROM ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ???ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Η΄ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ-ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ...ΣΤΗ FYROM???MA ΣΤΗ FYROM???HΜΑΡΤΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.