Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αμύνταιο και νέοι επιστήμονες: «σαν το παλιό, καλό κρασί»… (video)


  Απρόσμενη επιτυχία σημείωσε η βραδιά γευσιγνωσίας κρασιών που πραγματοποίησε η ομάδα Αγροτικής Ανάπτυξης των Νέων Επιστημόνων Δήμου Αμυνταίου, την Τετάρτη 28 Δεκέμβρη, στο Ξενοδοχείο «ΑΙΘΡΙΟΝ».

  Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι οινοπαραγωγοί της περιοχής και οι εκατοντάδες των παρευρισκομένων είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις ποικιλίες των φημισμένων κρασιών της περιοχής. 
  Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο βουλευτής Ν.Δ., Στάθης Κωνσταντινίδης και ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Μάκης Ιωσηφίδης…


2 σχόλια:

  1. Είναι πολύ καλές τέτοιου είδους εκδηλώσεις αλλά πρέπει να συνοδεύονται και με άλλες επιτυχίες του δήμου μας.Δεν γίνετε από την μια να είναι αποκλεισμένος λόγω του χιονιά ο δήμος μας ακι από την άλλη να κάνουμε φιέστες.Απορώ τι είπε ο κ.δήμερχος στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.Εγώ ένα ξέρω,ότι πολλοί που παρευρέθηκαν ήθελαν να τον ρωτήσουν για το χάλι σχετικά με τον αποχιονισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν μπορείτε να χαρείτε με μία όμορφη πρωτοβουλία των νέων ανθρώπων της περιοχής; Μήπως φταίει ο δήμαρχος που τους ενθαρύνει να κάνουν "φιέστες";
    Μίζεροι σχολιαστές
    Μίζεροι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.