Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου… (video)


  Τα κάλαντα, σε χορωδιακή αλλά και jazz εκδοχή έπαιξαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου σε συνεργασία με την μπάντα του Δήμου Αμυνταίου, στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκέμβρη 2011.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...






1 σχόλιο:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ. ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ 3 ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΒΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ! ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BLOG, ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΩ ΕΓΩ.ΠΟΣΟ "ΖΩΟ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ. ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΡΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΤΟ 'UFO'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.