Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση του Προέδρου της Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α., Νίκου Παπαχρήστου…


  «Φίλε συνδρομητή της Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α., 
'Oταν παρέλαβα την δημοτική επιχείρηση τηλεθέρμανσης, το χρηματικό ποσό από τους οφειλέτες ανερχόταν στις 159.000 ευρώ. Αμέσως με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ψηφίστηκε για πρώτη φορά κανονισμός είσπραξης οφειλών, ο οποίος προβλέπει για τους μη έχοντες την δυνατότητα εφάπαξ πληρωμής, τον διακανονισμό της οφειλής και σε περίπτωση μη τήρησης αυτού, την αφαίρεση του εναλλάκτη και στην συνέχεια του υποσταθμού, που έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή της σύνδεσης.

  Ήδη έχει διακοπεί η σύνδεση λόγω μη εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεων τους, σε αρκετούς συνδρομητές της τηλεθέρμανσης, φαινόμενο το οποίο δεν ευχαριστεί την δημοτική επιχείρηση της Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α. και αν συνεχιστεί θα κλονίσει την βιωσιμότητα της.
  Η επιχείρηση κατανοώντας το μέγεθος της οικονομικής κρίσης επιδεικνύει με την μέθοδο του διακανονισμού μια διαλλακτικότητα αλλά είναι υποχρεωμένη από τον νόμο να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εισπράττει τις οφειλές της».

8 σχόλια:

  1. Τελικά και ο κ.Παπαχρήστου ενεργεί όπως η Ελληνική κυβέρνηση.Είναι δυνατόν σε καιρούς πολύ δύσκολους λόγω της οικονομικής συγκειρίας των δημοτών μας και χρησιμοποιούντων το μεγάλο αγαθό της τηλεθέρμανσης,να έρχετε ο κ.{α[αχρήστου με τις εντολές του κ.δημάρχου,να κλείνει και να αφαιρεί τους εναλάκτες της σύνδεσης? Ο κόσμος ζωρίζετε πάρα πολύ οικονομικά και πρέπει να τον βοηθήσουνε,διότι αν ψάξουν θα βρούνε καλύτερες λύσεις,όχι λύσεις στο γόνατο,όπως η διακοπή και αφαίρεση του εναλάκτη.Αυτοί έχουν τα μηνιάτικα και την ευκολία τους στην ζωή,ο κόσμος όμως παλεύει για να ανταπεξέλθει στα προβλήματα.Λυπούμαι κ.δήμαρχε και κ.Παπαχρήστου.Έχετε καβαλήσει το καλάμι και δεν σκέπτεστε τον κόσμο.Μην θέτετε και θέμα βιοσιμότητας της επιχείρησης,διότι αν σας ενδιέφερε θα προσπαθούσατε για να τελειώσει βάσει της υπάρχουσας μελέτης,την οποία κρίνετε ελλειπή,αλλά κάνατε επιλεκτικές συνδέσεις βάσει αυτής της μελέτης.Πάντα νομίζετε ότι είμαστε κορόιδα.Λάθος μεγάλο έχετε κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
    Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση σου.Δικαιωνει κατα πολύ τα λεγόμενα μου."πολλά τα λεφτά".Με τετοιες οφειλες δεν ειναι βιωσιμη μια επιχειρηση.
    Χαιρομαι για την αποφαση που πηρατε να κανετε διακανονισμο της οφειλης και μαλιστα εγω που διαμαρτυρομαι,σας προτρεπω , να ειστε οσο γινεται πιο ελλαστικοι με το διακανονισμο σε ατομα-οικογενειες που πραγματικα εχουν οικονομικα προβληματα.Δεν μπορω ομως να ανεχομαι ατομα που δεν εχουν κανενα οικονομικο προβλημα να λουφαζουν και να μην πληρωνουν.Αυτοι δεν πληρωσαν ποτε!! Ουτε στην θητεια του κ.ΛΙΑΣΗ ουτε του κ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ .
    Δεν πιστευω οτι οι προηγουμενοι δημοτικοι μας άρχοντες φοβηθηκαν το πολιτικο κόστος.Κατι αλλο συμβαινει,που εμεις οι καλοπληρωτες δεν γνωριζουμε(πχ παραγραφη του χρεους-αδυναμια διακοπης συνδεσης...).
    Για να επιβεβαιωθει το "περι του κοινου δικαιου αισθημα" καιδιασωθει η βιωσιμοτητα της επιχειρησης, προχωρηστε στα αυτονοητα με οποιο πολιτικο κοστος (εαν υπαρχει)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ φιλε ανωνυμε των 10.32,δεν καταλαβες τιποτε.Εισαι βαθεια νυχτωμενος,ή εισαι μεσα σε αυτους,που ζεσταινονται με τα δικα μας λεφτα.Ηθελες να βρισεις τον Παπαχρηστου και εχασες το νοημα.159.000ευρω χρεη, δεν τακανε ο Παπαχρηστου,αλλα οΛιασης,ο Θεοδωριδης....οταν εσυ και εγω κοιμομασταν.δεν μιλησε κανεις για τους φτωχους συνδημοτες μας,ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ>ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ>ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ>ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχικά να συμβουλέψω τον Παπαχρήστου να μαζέψει τους ρουφιάνους της Δετεπά γιατί τα προσωπικά δεδομένα από ότι βλέπω δεν διαφυλάσσονται. ΚΑι συ των 1141 πού τα ξέρεις δηλαδή? Άρα ή εργαζόμενος εκεί είσαι ή αποδέκτης ρουφιάνου εργαζόμενου που υποσκάπτει τον Παπαχρήστου και κατεπέκταση τον Ιωσηφίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλα μας κανουν καθε Παπαχρηστου -Λιασης- θεοδωριδης κλπ. Ενα θεμα που πρεπει να μας ενεργοποιση , εμεις βλεπουμε ρουφιανους.καταδοτες προπαγανδιστες.ποτε θα σταματισουμε να ειμαστε τα φερεφωνα του εκαστοτε τοπικου αρχοντα. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους.Εμεις τι::::::::
    ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΆ. Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΕ ΈΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πετρέλαιο που είναι πιο ακριβό το πληρώνετε στον βενζινά ή το χρωστάτε.
    Από ότι ξέρω οι βενζινάδες έχουν πλαφόν στα βερεσέδια και αν δεν πληρώσεις δεν ζεστένεσαι. Γιατί πρέπει εμείς που δεν έχουμε τηλεθέρμανση να πληρώνουμε το ακριβότερο πετρέλαιο και κάποιοι μάγκες να μην πληρώνουν την φθηνότερη τηλεθέρμανση. Κάτι τέτοιες πρακτικές έχουν καταντήσει τη χώρα στο χάλι που είναι. Οι δικοί μας να μην πληρώνουν, να έχουν τζάμπα ζέστη.
    Καλά κάνει ο Παπαχρήστου και κόβει την τηλεθέρμανση σε όσους χρωστάνε και δεν θέλουν να κάνουν διακανονισμό.
    Την κοινωνική σας ευαισθησία να τη δείξετε αλλού. Δεν είναι λύση στο γόνατο, είναι λύση ευθύνης απέναντι σε όλους εμάς που πληρώνουμε για τη ζέστη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eνα μεγαλο μπραβο στον ανωνυμο 12:59 π.μ. πεστα μεγαλε για να τ'ακουσουν οι στενομυαλοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.