Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο λόγω χιονόπτωσης…


  Όλος ο στόλος οχημάτων του Δήμου Αμυνταίου και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και ιδιώτες ιδιοκτήτες βαρέων μηχανημάτων έργου, έχουν ριχτεί στη μάχη για να διατηρήσουν ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο της περιοχής.

  Παρά τις συντονισμένες ενέργειες και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στον αποχιονισμό, υπάρχουν σημειακά προβλήματα στο οδικό δίκτυο επειδή η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη και υπάρχουν συγκεντρώσεις χιονιού (ανεμοσούρια) σε ορισμένα σημεία. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
  Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Αμυνταίου, Κων/νο Μωυσιάδη, στο 2386350115 ή  στο 6941633192.

2 σχόλια:

  1. Φίλοι μου σήμερα που χιόνισε το ξέρετε ότι ο δήμος Αμυνταίου ήταν στο έλεος του Θεού.Το πρωί στις 08.30 έφυγα για την Έδεσσα και δυστυχώς ήμουν ο πρώτος που πέρασε τον δρόμο προς Άγιο Παντελεήμονα,Είχα καλά λάστιχα και ευτυχώς πήγα καλά.Όταν γύρισα την 14.00 πήγα από εθνική μέσω Πύργων και Μανιάκι,αυτό που αντιμετώπισα ήταν αποράδεκτο.Από την γέφυρα του Φιλώτα προς την ανάβαση για Αμύνταιο ήταν ικανοποιητικά,αλλά μόλις μπήκα στο Κ.Α.Φ.Κ.Α. προς το Αμύνταιο ήταν σκέτη απελπισία.Είχε περάσι από ότι φαίνονταν το μηχάνημα,αλλά το πρωί και ποτέ ξανά.Έμαθα σε ερώτηση που έκανα ότι ο δήμος δεν είχε αλάτι και ότι το πρωί έστειλαν φορτηγό για να φέρει.Είναι δυνατόν κύριοι της δημοτικής αρχής να είστε τόσο καθυστερημένοι και απροετοίμαστοι,την στιγμή που λαμβάνεται έκτακτα δελτία ακραίων καιρικών φαινομένων να μην είστε προετοιμασμένοι στο ελάχιστο?Λυπάμαι,αλλά λίαν επιεικώς είστε αποράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμος Αμυνταίου αποδείχτηκε πόσο ανοργάνωτος είναι και μας έκανε όλους ξεφτίλα.Πως θέλουμε με τέτοιες άθλιες ενέργειες να φέρουμς τουρίστες?Γιατί να μας ενδιαφέρουν μόνο τα ορυχεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.