Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη για την ομάδα Νεανίδων του Μ.Π.Σ. Φιλώτα…


  Σε αγώνα ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ της κατηγορίας Νεανίδων μεταξύ των ομάδων του Μ.Π.Σ. Φιλώτα και Α.Μ..Σ. «Αλεξάνδρου» Φλώρινας, που διεξήχθη το Σάββατο 17.12.2011 στο κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Μ.Π.Σ. Φιλώτα με σκορ 25 – 17.

  Ο αγώνας ήταν καλός, με πολλές ωραίες φάσεις αλλά και με πολλά λάθη.  Καλύτερες παίκτριες του αγώνα ήταν οι: Παπαδοπούλου και Στρατάκη (Φιλώτας) με 8 γκολ αμφότερες και Κεβρεκίδου (Αλέξανδρος) με 11 γκολ.
  Τα πέναλτι:  2/5 για τον Φιλώτα και 3/5 για τον ΑΜΣ Αλέξανδρο ενώ τα δεκάλεπτα ήταν: 4-4, 9-7, 14-8 ημίχρονο, 18-11, 21-15, 25-17 τελικό.
  Το Δ.Σ. του Μ.Π.Σ. Φιλώτα, συγχαίρει τους διαιτητές του αγώνα για την πολύ καλή διαιτησία τους αλλά και την αντίπαλη ομάδα για την μαχητικότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.