Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Περί συντρόφων …
 (video ντοκουμέντο από τα κρυμμένα του youtube)
  Το βίντεο που παραθετω, βρέθηκε στα κρυμμένα του youtube και με παρακίνησε να γράψω αυτό το σύντομο πλην ατόφιο κείμενο. Ένα πολιτικό μανιφέστο, που θα θύσει την έννοια της συντροφικότητας σε νέες βάσεις. Ένα κείμενο ΟΡΓΗ για το πως αντιμετωπίζεται το κίνημα μας αυτό τον καιρό. 
  Δείτε το και τα λέμε μετά….


   Παρακολουθήσαμε συντρόληδες τη φύση του σκύλου. Πίστη και αφοσίωση στον σύντροφο του (και όχι αφεντικό).
  Στα δύσκολα έδειξε την πραγματική του συντροφικότητα και πέρασε τα πάνδεινα  για να επιστρέψει πίσω και να παραδώσει το δελτίο του lotto στον μαλάκα.
  Είδαμε που λέτε συντροφόσκυλα τη χυδαία πράξη του ανθρώπου….στις 9 του μακαρίτη, ΓΑΤΑ μπήκε μεσ’ στο σπίτι…..
ΟΡΓΗ!
  Αυτή ήταν η απάντηση του παπάρα στην αφοσίωση του σκυλουρακου…. τον αντικατέστησε με τι, με γάτα! Που να πέσει η σκυλοτροφή και να τον πλακώσει, που να τον διαγράψουν απ’ ολα τα μπλογκζζζ ..    
  Η αντίδραση όπως είδαμε του συντρόφου ήταν να χαρίσει το lotto σε έναν άστεγο….
Σιγά ρε αλτρουιστή! σου περισσεύουν εσένα και τα χάρισες!
  Αλλά ας το δεχτούμε ότι δεν έχεις ανάγκη, έπεσες στην παγίδα να πάνε τα λεφτά πάλι σε άνθρωπο!
  Εδω θέλω να τονίσω την ανάγκη συντονισμού στον ΚΥΝΟ αγώνα μας για την χειραφέτηση του σκύλου και την ελευθεριακή κοινωνία…. Θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να τα τρώμε παρέα σε σουβλάκια και μακαρονάδες ρε μπουνταλά… Όλα αυτά βέβαια θα τα συζητήσουμε στην συνέλευση που έρχεται…..
  Συντροφόσκυλα και συντροφοσκυλουριτσες…..
σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, μέσα στην μνημονιακή λαίλαπα και την απίστευτη γαταστολη που δεχόμαστε, το μόνο που μας μένει είναι να αυτοοργανωθουμε και να αντισταθούμε….οι καιροί είναι δύσκολοι. οι άνθρωποι μας έχουν βάλει τα τέσσερα πόδια σε δύο παπούτσια. Οι γάτες αλωνίζουν ελεύθερες και εμείς τις κοιτάμε αποσβολωμένοι να τρώνε την τελευταία μας μπουκιά… ως πότε! Ως πότε σύντροφοι θα ζούμε με σκυμμένο το κεφάλι!
  Πάρτε παράδειγμα τον σύντροφο Κανέλλο.… μόνιμος μαχητής στα χαρακώματα και στα οδοφράγματα άφησε την ιστορία του παρακαταθήκη προς εμάς και το κίνημα. Μέσα στη φωτιά και τα χημικά, τα έβαζε με τους πάντες. Μπαρουτοκαπνισμένος και απενοχοποιημενος αγωνίστηκε για μια σκυλοκοινωνια χωρίς αφεντικά, χωρίς γάτες, χωρίς φόλες αλλά ελευθεριακη και ισότιμη για όλα τα τετράποδα….
  Μη γελιόμαστε όμως, ο δρόμος είναι μακρύς……
  Καταγγέλλω το σύνθημα των ανθρώπων «ΣΚΥΛΙΑ ΦΥΛΑΤΕ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ»…….
εξαιτίας κάποιων συμβιβασμένων μικροαστικών σκυλιών του καναπέ και της χλιδής, αμαυρώνεται το πρόσωπο του σκύλου και μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τους μπάτσους...

 Ο σύντροφος Bob από την Καραϊβική μονίμως πιωμένος, αλλα καλο παιδι…..

βίβα λα θένεντε (cnd-confederation national dogs)
βιβα λα ρεβολουθιόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

του αφανή ήρωα Κοπριτάκου

για την μεταφορά μανικάκος
http://wp.me/p1pa1c-eoa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.