Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Συνέχεια των φιλικών αναμετρήσεων για τον Αμύντα Αμυνταίου…


  Συνεχίζουν τα φιλικά παιχνίδια οι ομάδες ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ, εν όψει των πρωταθλημάτων των ηλικιακών κατηγοριών. Αυτή τη φορά η ομάδα Μίνι-Αγοριών του Παναγιώτη Δημητρίου, φιλοξενήθηκαν στο κλειστό της Πτολεμαΐδας από τον «Διγενή Ακρίτα» του Σωτήρη Αλεξανδρίδη, παρουσία σημαντικής μερίδας γονέων που συνόδευσαν την αποστολή της τοπικής μας ομάδας.

  Η αναμέτρηση διήρκησε 1 ώρα και αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία αφενός για τους προπονητές των δύο ομάδων, ώστε να διαμορφώσουν μια σαφέστερη εικόνα για το έμψυχο υλικό, αφετέρου για τους νεαρούς χειροσφαιριστές, ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που απαιτείται στις εν λόγω ηλικίες.
  Μετά το τέλος της Αναμέτρησης οι δύο προπονητές δήλωσαν:
Σωτήρης Αλεξανδρίδης (Διγενής Ακρίτας): «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλανε, εμείς από την πλευρά μας δείξαμε διάθεση και προσπαθήσαμε να έχουμε έναν γρήγορο ρυθμό στο αγώνα. Αυτό εν τέλει το καταφέραμε και πιστεύω ότι με την εξάσκηση στις προπονήσεις θα σταθεροποιήσουμε και την απόδοση μας.
  Χαίρομαι που βλέπω τον Αμύντα, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, να ενεργεί δραστήρια στα ηλικιακά τμήματα και είμαι βέβαιος ότι σύντομα η δουλειά των ανθρώπων του συλλόγου θα αποδώσει καρπούς».
Παναγιώτης Δημητρίου (Αμύντας Αμυνταίου): «Ο Διγενής διαθέτει πολύ καλές υποδομές και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε την συγκεκριμένη ομάδα ως αντίπαλο.
  Σε γενικές γραμμές αναπτύξαμε το στυλ του παιχνιδιού που θέλαμε, βέβαια απέχουμε ακόμα αρκετά από την τελική εικόνα που θα θέλαμε να έχει ομάδα, ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, τα παιδιά θα δουλέψουν με θέληση και υπομονή.
  Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σωτήρη Αλεξανδρίδη για την φιλοξενία αλλά κυρίως τους γονείς των παικτών της ομάδας μας  που στέκονται αρωγή στην πλευρό της διοίκησης και των προπονητών»

2 σχόλια:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.