Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κραυγή αγωνίας για τη σωτηρία της λίμνης Πετρών..


  Την αγωνία τους εξέφρασαν για το μέλλον της λίμνης Πετρών, τόσο ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γρηγόρης Κυριακόπουλος, όσο και εκ μέρους της Μ.Κ.Ο. «Πετριέων Γη», Αλέκος Χατζηκωνσταντίνου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, ζητώντας την άμεση επέμβαση του Δήμου και την ένταξη της λίμνης σε Ευρωπαϊκά προγράμματα προστασίας.

  Θέματα όπως η μόλυνση των υδάτων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου, η μη λειτουργία του χορτοκοπτικού μηχανήματος για το οποίο κατασπαταλήθηκαν 340.000€, η αξιοποίηση του παλιού  ιχθυοτροφείου και η σταθεροποίηση της στάθμης της λίμνης, αναφέρθηκαν με γλαφυρό τρόπο που εκφράζει την αγωνία των κατοίκων που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και την ποιότητα ζωής τους.
  Σε αντίθεση ορισμένων αμετανόητων, ανάλγητων και απολίτιστων που επιμένουν και καταπατούν, μολύνουν την λίμνη, αφιερώνουμε τις παρακάτω φωτογραφίες… 




3 σχόλια:

  1. Την λίμνη πρέπει να την προστατευσουν πρωτα οι κατοικοι της. την καταβρωμησαν, την στεγνωσαν. αν περασετε καλοκαιρι θα δειτε ποσα τρακτερ ρουφανε το νερο της. εκει πρεπει να επεμβει ο δημος και η πολιτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεγε ο κ.δήμαρχος προεκλογικά,ότι αυτό το κόσμημα,η λίμνη Πτρών,θα γίνει τουριστικό θέρετρο,τώρα μάλλον τα ξέχασε.Υπάρχει κύριοι η ειδική περιβαλοντική μελέτη για λίμνη Πετρών και Βεγορίτιδας.Γιατί την έχουν πεταμένη στην άκρη?Υπάρχει και η μελέτη της τηλεθέρμανσης που ο παντογνώστης κ.Παπαχρήστου λέει ότι έχει λάθη.Υπάρχει και το επιχειρησιακό σχέδιο όλου του δήμου αλλά θέλουν να κάνουν νέο.Τι σκοπό έχουν φίλοι μου.Πόσα θέλουν να φάνε επιτέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΡΙΠΟΓΟΝΑ ΠΑΛΑΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΕΛΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΟΥΝ ΑΥΓΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΩ ΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.