Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Φλώρινας με εκπροσώπους του ΚΤΕΛ.


Συζητήθηκε ανταλλαγή οικοπέδων.
  Με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο των ΚΤΕΛ Φλώρινας κ.κ.  Σαράντη Γεωργακόπουλο και Τραϊανό Παπαγεωργίου και το Νομικό Εκπρόσωπο του ΚΤΕΛ κ. Αριστείδη Μήτκα, συναντήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του.

  Στη συνάντηση συζητήθηκε η ανταλλαγή οικοπέδου του Δήμου Φλώρινας με οικόπεδο ιδιοκτησίας του ΚΤΕΛ, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες και των δύο.
  Ο κ. Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της συζήτησης δήλωσε:
«Βρισκόμαστε σε μια καταλυτική στιγμή για την εξεύρεση χώρου για τη στέγαση του ΚΤΕΛ Φλώρινας. Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, το ΚΤΕΛ σήμερα στεγάζεται στην οδό Μακεδονομάχων με αποτέλεσμα να δημιουργείται συμφόρηση με τα λεωφορεία και με τη μετακίνηση του κόσμου και με τα ταξί. Όπως γνωρίζουμε και προγενέστερα είχε δοθεί ένας χώρος στο ΚΤΕΛ, στις επεκτάσεις του σχεδίου πόλεως Φλώρινας. Το δε ΚΤΕΛ, έχει μια ιδιοκτησία κοντά στα κοιμητήρια του Δήμου.
Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει η μετακίνηση του ΚΤΕΛ σε νέο άνετο και λειτουργικό χώρο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».
Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, δήλωσε:
  «Πρόθεση μας είναι ο εκσυγχρονισμός του ΚΤΕΛ και η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στο επιβατικό κοινό. Για το λόγο αυτό θα υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα για ένα χώρο που έχει δοθεί ως υπεραστικός σταθμός λεωφορείων πριν από περίπου 20 χρόνια, για την αποσυμφώρηση του κέντρου της πόλης και για τη δημιουργία συνδυασμένων μεταφορών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.