Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης: «Πως κρίνετε την εικόνα της Δημοτικής σας Αρχής»…


  Αφού συγκεντρώσαμε ένα ικανό αριθμό ψήφων για ασφαλή συμπεράσματα και αφού ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αναγνώστες μας που έλαβαν μέρος, πιστεύουμε ότι ο χρόνος της συγκεκριμένης δημοσκόπησης «Πως κρίνετε την εικόνα της Δημοτικής σας Αρχής» ολοκληρώθηκε.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


  

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ




 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ


* Η δημοσκόπηση που διενήργησε το eperiskopio δεν είναι επιστημονική. Αποτυπώνει την γνώμη των επισκεπτών που επιλέγουν να ψηφίσουν και όχι όλων, ή του κοινού ως συνόλου.

1 ΣΧΟΛΙΟ:

Ανώνυμος είπε...
Η εικόνα της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Αμυνταίου,είναι με επιείκεια απαράδεκτη. λέω αυτό διότι ο κ. δήμαρχος δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτε από τα θέματα του δήμου και έχει άλλο σκοπό και στόχο.Οι δε κ. Λιάσης και Μωυσιάδης, ο μεν πρώτος θέλει να πικάρει τον κ.Θεοδωρίδη για προσωπικούς λόγους,ο δε δεύτερος νομίζει ότι θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.Όλα τα διαχειρίζοντε οι δυό τους,(Λιάσης και Μωυσιάδης).Όταν μιλάνε για διάφορα έργα προσπαθούν να πείσυν τους δημότες ότι δεν υπάρχουν χρήματα.Συμφωνώ ότι υπάρχουν περικοπές στο 20% περίπου,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε τίποτε,κανέναν σχεδιασμό.Το μόνο έργα που γίνετε είναι η ύδρευση του Αμυνταίου,έργο που έκανε και άρχισε επί Θεοδωρίδη.Την τηλεθέρμανση την κρατάνε ακόμη για να φανεί έργο δικό τους και ας παγώνει ο κόσμος.Έργα δημοπρατημένα τα ακυρώνουν,όπως π.χ.στο Βαρικό ακύρωσαν τρία δημοπρατημένα έργα,το ένα με έκπτωση 19%,το άλλο 23% και το τρίτο 48%,λόγω λήξης της εγγυητικής.Οι εγγυητικές μπορούν να αναναιωθούν.Τώρα με τις ίδιες μελέτες θα δώσουν τα έργα απευθείας ανάθεση,χωρίς καθόλου έκπτωση και θα χαθούν κάποια χρήματα,αλλά θα φανούν δικά τοπυς έργα.Στο παλαιό Α δημ.σχολείο Αμυνταίου,το οποίο είχε καινούργια κουφώματα και είχε δύο αίθουσες μουσειακό χώρο,αλλάζουν τα κουφώματα και το κάνουν Μέγαρο Μαξίμου για τον δήμαρχο τον πρόεδρο και τους αντιδημάρχους. Αφού δεν έχουν χρήματα πως βρίσκουν να δίνουν στους προέδρους ΝΠΔΔ και της ΔΕ.ΤΕ.ΠΑ. 150.000,00 Ε τον χρόνο, σύνολο 600.000,00Ε την τετραετία όλη?Έξοδα τεράστια,τα οχήματα του δήμου,όπως γκρέιντερ και τσαπάκι και φορτηγό τα έχουν για να καθαρίζουν χωράφια ψηφοφόρων τους,αλλά τα πετρέλαια από τον δήμο.Κάθε αντιδήμαρχος έχει και ένα αυτοκίνητο για τις δουλειές του.Ο δήμαρχος έχει οδηγό και δύο ιδιαιτέρες γραμματείς και μάλιστα ούτε καν δημότισσες.Έχει δυό-τρείς ειδικούς συμβούλους.Αν μάσουμε όλα αυτά τα ποσά που ξοδεύονται θα πιάσουμε το 1.500.000,00 Ε όλη την δημοτικά αυτή περίοδο.Από εδώ και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.
(αναρτήθηκε 25 Νοεμβρίου 2011 4:09 μ.μ.)

3 σχόλια:

  1. Εσυ φιλε πρεπει απο εδω και περα να βαζεις υπογραφη: ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ.

    Εισαι ο ιδιος και ο ιδιος που γραφεις τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Νομιζεις με καποιο τροπο οτι αν και γραφεις τα ιδια ασχετα σχολια με το θεμα, θα κανεις πλυση εγκεφαλου στον κοσμο.

    Το αφεντικο σου δεν εχει καταλαβει οτι κακο του κανεις; Εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι πρεπει να τιμας το μεροκαματο σου και να γινεις λιγο ουσιαστικος; Τι σχεση εχουν ολα αυτα που λες; Σκεψου τα ολα αυτα και τα στο επομενο αρθρο των blog, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ: ο κοσμος περιμενει με αγωνια...

    1.δεξι κλικ αντιγραφη,
    2.δεξι κλικ επικολληση,

    α ρε, ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, αντε τωρα ομως, προχωρα και στο επομενο κεφαλαιο του βιβλιου μπας και μας διασκεδασεις με τιποτα καινουργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο φίλε των 4.09, την πατήσαμε. Ξέχασα οτί ο Θοδωρίδης ο κακομοίρης τους μισθούς δεν τους έπερνε, κρατούσε συμβούλους χωρίς μισθό, έκανε έργα με αποκλειστικό γνώμωνα το καλό του τόπου. Με το μπαίνεις στο Αμύνταιο χαίρεσαι με την καινοτομίο των έργων, την πρωτοπορία. Τελικά με έπεισες με το κείμενο σου. Την άλλη φορά ποιά ξέρω τι θα ψηφίσω. Ευχαριστώ πραγματικά δεν έχω λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.