Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, συζήτηση περί δολοφονίας των αδέσποτων (22.11.2011).

  Το θέμα που εξόργισε την κοινωνία του Αμυνταίου την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό της εξόντωσης με απάνθρωπο και βασανιστικό τρόπο των αδέσποτων και όχι μόνο σκυλιών, έθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αποστόλης Θεοδώρου στην σημερινή (22.11.2011) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου.
  Παρακολουθήστε το σχετικό video, καθώς και την απάντηση του Δημάρχου, Μάκη Ιωσηφίδη.


5 σχόλια:

  1. "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ελεγες προεκλογικα κ. Ιωσηφιδη ΚΑΙ για Δημοτικο Κυνοκομειο!
    Γαμω το μου γιατι μου θυμιζεις τον μ@@@@@ τον γΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και εσύ μιλάς για κυνοκομείο;;; Που ζεις ρε αδερφε; Μήπως θέλετε το Δήμαρχο να σας κρατάει και το π...λι σας όταν κατουράτε;

    Καλύτερα δεν θα ήταν οι απαράδεκτοι ενας ένας που τα πετάνε στους δρόμους τα σκυλιά να το σκέφτονται καλύτερα; Και κυνομείο να αποκτήσει ο δήμος να δεις ότι θα γεμίσει τόσο πολύ αν και εμείς οι δημότες δεν κάνουμε κάτι, που θα χρειάζεται να είναι μεγαλύτερο από την πόλη, θα συναγωνίζονται τα σκυλιά σε πλυθησμο΄τους ανθρώπους.

    Αιντε όλοι βρήκατε την εύκολη λύση!!! Ξυπνήστε να κάνουμε πρώτα εμείς κάτι για τον εαυτό μας και όχι με τα πόδια στον καναπε να κάνουμε εύκολα σχόλια, αυτά περασαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Και όμως την πολιτική ΓΑΠ την εκπροσωπεί και την ασκεί ο Θοδωρίδης στο Αμύνταιο...φίλε των 11.38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο δεν μπορούσες να προβλέψεις κ.δήμαρχε ότι θα υπήρχε στένεμα χρημάτων και έταζες ότι σου κατέβαινε στο μυαλό?Αλλά ξέχασα από τάξιμο δεν χαλάει σπίτι,αλλά κερδίζονται εκλογές.Τώρα όμως ήρθαν τα μπαστούνια.Δώσε τα χρήματα για έργα και λύσεις,από τους μισθούς των προέδρων των ΝΠΔΔ και της ΔΕ.ΤΕ.ΠΑ. που φτάνουν στα 150.000,00Ε τον χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον 11.04 ασε φίλε είναι παλιά αυτά που λες, αν είσουν μαντης για την κρίση χρέους και για την αχρηστη κυβέρνηση, ας το έλεγες, τώρα μετά Χριστόν προφήτες γίναμε όλοι από τους καναπέδες μια χαρά.

    Επίσης αν εσύ θέλεις να γίνεις αιρετός (ή ξέρεις κανέναν άλλο) που θα μπει στην θέση των προέδρων κλπ κλπ και θα απασχολείται τσάμπα τότε πες το ονοματάκι σου και πήγαινε στο δήμο να δουλέυεις εθελοντικά, είναι πολύ απλο.

    Τσάμπα Μάγκες, αφαιρέστε το μισθό του ταδε να γίνει κυνοκομείο, είναι απο μόνα τους απαράδεκτα.

    Φίλε των 11.55 πέστα Χρυσόστομε επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.