Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Έφυγε Πρωθυπουργός, γυρίζει… έπαρχος!!!

   Νέο μνημόνιο με όρους περιορισμού της εθνικής κυριαρχίας ανακοίνωσαν τελικά στον Γιώργο Παπανδρέου και αυτός δήλωσε ότι …αυτό επιθυμεί και ο ίδιος (!)
  Έφυγε πρωθυπουργός μιας ανεξάρτητης χώρας και γυρίζει έπαρχος μιας χώρας υπό μόνιμη εποπτεία από επικυρίαρχους.
  Θα υπάρχει μόνιμη παρουσία στην Ελλάδα της τρόικας η οποία θα παρακολουθεί διεξοδικά όλη την λειτουργία του κράτους. Από τα υπουργεία μέχρι την δημόσια περιουσία.
  Το τραγικό είναι ότι όπως τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνέντευξη τύπου αυτό επιθυμούσε και ο ίδιος!!!
  Όσο για το χρέος αυτό ΘΑ (με ότι συνεπάγεται το ΘΑ καθώς και το πρώτο μνημόνιο είχε αρκετά ΘΑ που κατέρρευσαν παταγωδώς ) φτάσει στο 2020 στο 120% του ΑΕΠ.
  Με πολύ απλά λόγια ο Γιώργος Παπανδρέου παρέλαβε μια χώρα Εθνικά ανεξάρτητη με βιώσιμο χρέος 115% και θέλει θα την παραδώσει άνευ κυριαρχικών δικαιωμάτων και με χρέος που ΘΑ προσεγγίσει το 2020 το ...120%, αφού προηγουμένως έχει μεσολαβήσει μια δεκαετία οικονομικής αφαίμαξης των Ελλήνων πολιτών και εκποίησης της δημόσιας περιουσίας.
  Για όλα αυτά πανηγυρίζει;

Οι Γερμανοί πάντα εύρισκαν Συνεργάτες! Στον Παπανδρέου θα κολλούσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.