Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Διαλύεται το κόμμα της Ντόρας; Αποχώρησε ο κομματάρχης της Θεσσαλονίκης!!!  
  Διαλύεται σιγά – σιγά η «Δημοκρατική Συμμαχία»; Τα στελέχη που είχαν προσχωρήσει στη «Δημοκρατική Συμμαχία», βλέποντας τα ποσοστά αλά …Μάνου, που συγκεντρώνει το κόμμα της Μπακογιάννη, σταδιακά αποχωρούν!

  Τελευταίο κρούσμα, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Στάθης Αβραμίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο κόμμα που ανδρώθηκε, δηλαδή τη Ν.Δ. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο Αβραμίδης ήταν ένα από τα δυνατά στελέχη της Μπακογιάννη στη συμπρωτεύουσα.
  Με δεδομένο ότι στη Μακεδονία ο νεοφιλελεύθερος σχηματισμός της Ντόρας μετά δυσκολίας ξεπερνά το 0,5%, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι σημαίνει η αποχώρηση Αβραμίδη.
  Από την μεριά της η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε σε υψηλούς τόνους σε όσους διακινούν σενάρια που θέλουν τη Δημοκρατική Συμμαχία να διαλύεται.
«Θα τους αφήσουμε να λένε και να γράφουν και η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84 διαψεύδοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα.
  Με απαξιωτικό ύφος για τους διακινητές αυτών των σεναρίων σημείωσε, ότι το κόμμα της έχει πέσει θύμα «διαφόρων κακοπροαίρετων προσπαθειών να μας βγάλουν από τη μέση γιατί γνωρίζουν ότι έχουμε δύναμη και ανταπόκριση στον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.