Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Διαδηλώσεις τέλος, ανέλαβαν τα Ορκς. Ώρα για πολιτική σκέψη…

  Και το πολιτικό μήνυμα προς την κυβέρνηση των μετρίων είναι απλό: «Αφήστε μας να ζήσουμε, γιατί θα σας γαμ….».
  Οι σημερινές διαδηλώσεις ήταν από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών. Ο Ελληνικός λαός δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση να συνεχίσει να μας σώζει. Μετά, τις 3, όπως πάντα, αφού ξύπνησαν, ήπιαν τον καφέ τους, χτύπησαν την πρέζα τους, έβαλαν την κουκούλα και τη μάσκα, ανέλαβαν τα Ορκς: οι τεμπελχανάδες κουκουλοφόροι, προς τέρψιν της κυβέρνησης και των ΜΜΕ που αβαντάρουν.
  Το από δω και πέρα λοιπόν δεν αφορά τον λαό.
  Ο λαός έχει ένα πρόβλημα: δεν έχει να πληρώσει άλλα. Το αν πέταξαν περισσότερες πέτρες τα ανθρωποειδή που παίζουν κρυφτούλι με την αστυνομία δεν αφορά τον κόσμο. Φιλαράκια είναι, παίζουν. Εμάς τι μας αφορά;
  Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στην ουσία, που είναι η άθλια πολιτική της άθλιας κυβέρνησης, που πρέπει να ανατραπεί. Η πολιτική, όχι η κυβέρνηση. Το ποιός θα είναι στην κυβέρνηση, αφορά τα κομματικά στελέχη και τα κομματόσκυλα, όχι εμάς.
  Εμάς δεν μας νοιάζει αν λέγεται «πασοκ» ή «νδ» ή «κκε», ή όπως αλλιώς, το κόμμα που κυβερνά: μας νοιάζει να μην είναι τόσο αποτυχημένη όπως η σημερινή κυβέρνηση και να σταματήσει επιτέλους να σφάζει στο γόνατο τους Έλληνες για να πληρωθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι.



ταχαλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.